5 letehetetlen regény

Kényeztesd magad egy igazi csajos estével! Tölts magadnak egy pohár finom bort, gyújts meg néhány gyertyát, és válassz egyet érdekes regényeink közül!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hideg, téli estéket a legjobb otthon tölteni. Ha a lakás melege mellett egy kis kényeztetésre is vágysz, készíts forró, illatos fürdőt, és nyúlj el benne addig, amíg kedved tartja.

Miután alaposan kiáztattad magad, tölts egy pohár finom bort, és egy pihe-puha pokróc társaságában merülj el a következő regények egyikében!

Itáliától Indonéziáig: Eat, pray, love - Ízek, imák, szerelmek Elizabeth Gilberttől

Elizabeth Gilbert önéletrajzi regénye spirituális utazásra hívja olvasóját: vele együtt tanulhatod meg, mit jelent megismerni, megszeretni, és, ha kell, elengedni az embereket.
Elizabeth harmincas, sikeres nő - volt. Gazdag férj, álomház, fényes karrier. Egyik pillanatról a másikra az élete mégis romokban hevert, látszólag ok nélkül. Egy szörnyű válás és az azt követő depresszió után, megmérgezett kapcsolatokkal a háta mögött nekivágott a nagyvilágnak, hogy végre rájöjjön, ki is ő, és mit akar az élettől.

Zarándoklata Itáliába, Indiába és Indonéziába vezet, ahol olasz dzsigolók, indiai guruk, indonéz gyógyítók között bizonyítja, hogy mindenki a boldog pillanatokat keresi, akármelyik szegletében él is e világnak.

Kiadja az Ulpius-ház. »
Ára 3499 forint.

Titkos vágyak, édes viszonyok: Csokoládéfutam Dorothy Koomsontól

Amber Salpone nem akar folyton a barátja, Greg Walterson ágyában kikötni, de képtelen uralkodni magán. Miután több alkalommal mégiscsak megtörténik, titkos viszonyuk egyre inkább valódi kapcsolattá válik, ami komoly gondot jelent, ha a férfi szoknyavadász, a nő pedig betegesen ragaszkodik a függetlenségéhez.
Miközben Amber Greg iránt táplált új érzéseivel küzd, rádöbben, hogy a legjobb barátnőjéhez, Jenhez fűződő kapcsolata egyre inkább ellaposodik, míg végül idegenként tekintenek egymásra. Miután lehull a lepel életük nagy igazságairól, Amber lassan, de biztosan kénytelen lesz szembenézni a ténnyel, hogy a csoki nem old meg mindent, ráadásul bizonyos helyzetekben nem lehet egyszerűen elfutni.
A Csokoládéfutam élvezetes mese szenvedélyről, szeretetről - és csokoládéról.

Kiadja a Partvonal Könyvkiadó. »
Ára 3490 forint.

Egy megrendítő történet: A hitetlen Ali Ayaan Hirsitől

A hitetlen egy politikai szupersztár története, egyben egy nagyon is tipikus modernkori női sors. Hirsi Ali kislánykorát szigorú muzulmán családban, zsarnokok uralta országokban töltötte. Húszas évei elején megszökött az erőszakkal rákényszerített házasság elől, és politikai menedékjogot kért Hollandiában. Itt parlamenti képviselő lett, és harcolt a muzulmán asszonyok jogaiért - ami miatt apja megtagadta, mi több, merényletek célpontja lett.
Hirsi Ali története arról szól, hogyan lett az engedelmes kislányból szókimondó, harcos, modern nő. Visszaemlékezései nem is lehetnének időszerűbbek, mint ma, amikor Kelet és Nyugat egyre távolabb sodródik egymástól.

Kiadja az Ulpius-ház. »
Ára 3499 forint.

Egy igazán mesés regény: Galagonyaerdő Maeve Binchy-től

Rossmore-ban minden átalakulóban van. Már nem az a poros ír kisváros, ahonnan a fiatalok elmennek, hogy világot lássanak: manapság virágzó hely, olyan forgalmas, hogy új elkerülő útra van szükség.
Rossmore lakói két táborra szakadtak, főleg azért, mert az új utat épp a galagonyaerdőn keresztül, a Szent Annáról elnevezett forrás mellett akarják vezetni. A forrás egyesek szerint spirituális természettel bír, ezt mások babonának tartják.
Vajon Neddy Nolan családjának valóban el kell fogadnia a földjükért cserébe fölajánlott kártérítést? De hiszen Neddy édesanyja is a forrásnál gyógyult meg. És mi a helyzet azzal a gyermektelen londoni nővel, aki elment a galagonyaerdőbe, és ennek egészen váratlan következményei lettek?
Maeve Binchy írása csupa melegség, humor és részvét. A Galagonyaerdő rossmore-i emberekről szól, akiknek mind megvan a saját történetük, miközben a haladás széles útját várják.

Kiadja az Alexandra Kiadó. »
Ára 2999 forint.

Szenvedély és erotika: Tiltott örömök Bertrice Small-tól

A New York-közeli, csendes faluban élő és romantikus regényeivel befutott írónő, Emily Shanski élete gyökeresen megváltozik, amikor kiadója erotikusabb és kitárulkozóbb könyvet rendel tőle. Az eddig csupán élénk képzelőerejéből megélő írónő kénytelen új szerkesztőjéhez, a magas, sötét hajú, jóképű, illetve hozzá hasonlóan ír származású Michael Devlinhez fordulni, hogy segítsen neki hitelesen megírni a nagy francia forradalom idején játszódó, drámai fordulatokban bővelkedő legújabb regényét.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az írónő és bátor hősnőjének titkokkal, családi tragédiákkal és buja szerelmi jelenetekkel fűszerezett története furcsa fantáziavilágban kapcsolódik össze a Csatornán, a titkos adón, amelynek célja az, hogy a modern technika segítségével bevezesse a nőket - és így e regény olvasóit is - az érzéki örömök művészetébe.

Kiadja a Partvonal Könyvkiadó. »
Ára 2990 forint.
Ezt is szeretjük