Mikor lesztek pároddal a legboldogabbak? A számmisztika ezt jósolja

Azzal a dátummal kell számolnod, amikor összejöttetek. Egyszerű, mutatunk egy példát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden kapcsolatban előfordulhatnak hullámvölgyek. Van úgy, hogy nagyobb a boldogság, máskor pedig feszültebb a helyzet. Ez a váltakozás teszi lehetővé azt, hogy az ember igazán képes legyen értékelni a jót, hiszen megtapasztalhatja annak ellenkezőjét is.

Ha a ti párkapcsolatotokra gondolsz, bizonyára fel tudsz idézni édes és keserű pillanatokat, napokat, időszakokat. Minden jó és rossz dolog, ami veletek történik, számtalan forrásból eredő energiák összjátékának tudható be. Kapcsolatotokat részben a számok energiái befolyásolják, hiszen a numerológia szerint minden szám más energiával bír.

Az a dátum, amikor összejöttetek, számok sorozata, így aztán együttes erővel hatnak is rátok. Összegezd őket úgy, hogy összeadod a számokat egyenként, majd az eredményt is újból. Annyiszor ismételd a jegyek összeadását, amíg nem kapsz 1-től 9-ig terjedő számot, vagy 11-es, 22-es vagy 33-as mesterszámot. Ha megvagy a számolással, olvasd el közös számotok elemzését: elárulja, mikor lehet majd kapcsolatotok legboldogabb időszaka.

Példa: 2012. 02. 14. dátum esetén: 2+0+1+2+2+1+4=12, 1+2=3.

1-es

Párkapcsolatotok jövője igen ígéretes, ezt már a legelején sejteni lehetett. Az sem kizárt, hogy szerelem volt első látásra a tiétek. Legboldogabb időszakotok az első évre tehető, amikor is bimbózó románcból egyre mélyülő szerelem válik belőle.

2-es

Kettőtök közös útja mesés lehet. Mind a kommunikáció, mind a szexualitás remekül működhet, testileg-lelkileg harmóniában lehettek. Legboldogabb időszakotok együttlétetek második éve, amikor közös álmodozásba kezdtek a jövőt illetően.

3-as

Ha a 3-ast kaptad eredményként, rátok szinte mindenki irigykedhet, hogy ilyen színesen, ötletdúsan, élményekben gazdagon élitek közös életeteket. Legboldogabb időszakotok a harmadik évetek, ami nálatok pozitív fordulatot, új szintet hozhat.

4-es

Mindig vidám, igazán nyerő párod lehettek ti ketten. Boldogságotok kétségkívüli még akkor is, ha nálatok is igaz, nincsen tányér csörrenés nélkül. Legboldogabb időszakotok akkor jön el, amikor a szerelem mellé feltétlen bizalom szegődik, a negyedik évetekben.

5-ös

Minden percet imádhattok egymás mellett, és nemcsak azért, mert ketten sok-sok új helyre eljuttok, és sok szépet láttok, hanem mert érzelmeitek is abszolút a helyükön lehetnek. Legboldogabb időszakotok az ötödik év, amikor minden komolyabbra fordulhat.

6-os

Ha a 6-ost kaptad, kezdettől fogva megdönthetetlen harmóniában lehettek. Sem külső hatás, sem nagyobb belső konfliktus nem fenyeget titeket. Kezdettől igazán boldogok lehettek, de leginkább hatodik évetekben.

7-es

Nálatok mindig központi szerepe és jelentősége lehetett a beszélgetésnek. Fontos mozgatórugó ez nálatok, és örök összetartó erő, hogy bármit meg tudtok vitatni. Legboldogabb időszakotok a sokak szerint kritikus hetedik év.

8-as

Sikerre van ítélve a kapcsolatotok, mivel bármibe fogtok együttes erővel, az össze is jöhet. Kell persze hozzá némi kitartás és ügyesség is. A legboldogabb időszakotok az lehet, amikor már családosan szerencsét próbáltok együtt, a nyolcadik év.

9-es

Harmóniátok páratlan, nem is csoda, hogy akadhatnak irigyeitek. A külvilág véleményét azonban tökéletesen ki tudjátok zárni. Kapcsolatotok zavartalanul fejlődhet. Ahogy telik az idő, egyre biztosabb és jobb lehet minden: legboldogabbak kilencedik évfordulótok környékén lehettek.

11-es mesterszám

Kapcsolatotok ugyan szembekerülhet néhány megpróbáltatással, de együtt rájöhettek, nincs, ami közétek állhatna, vagy amit ne tudnátok megoldani. Legboldogabb időszakotok az 1+1, azaz a második évetek lehet, amikor minden komolyra fordul.

22-es mesterszám

Ha bíztok egymásban és saját magatokban, akkor minden ugyanolyan szuperül fog menni a sokadik év után is, mint az elején. Legboldogabb időszakotok a 2+2, azaz a negyedik évetek lehet, amikor komolyabban is összeköthetitek életeteket.

33-as mesterszám

Ha a 33-ast kaptad, példás összhang és remek együttműködés jellemezhet benneteket. Pároddal olyanok lehettek, akár a borsó meg a héja. Legboldogabb időszakotok a számmisztika szerint a 3+3, azaz a hatodik évetek lehet.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük