Édes bosszú: Hernádi Judit nős férfival randevúzik
A Játékszín fordulatokban bővelkedő komédiájában Hernádi Judit partnerét Gálvölgyi János alakítja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Churhill színdarabjait rendszeresen és nagy sikerrel játsszák Anglia és Európa jelentős színházaiban. Legsikeresebb és legnépszerűbb komédiája az Édes bosszú, melyet a Játékszínben láthatsz, a főszerepben Hernádi Judittal.

Édes bosszú

Walter, a szobafestő megérkezik Hornbean-ék lakásába, ahol megbetegedett kollégája helyett kell kifestenie a ház urának dolgozószobáját. A ház asszonyának, Marciának a munka késése miatt tett szemrehányásai leperegnek a vidám kedélyű szobafestőről.

Felháborodott, féltékeny vendég érkezik: Jane, aki az előző este meglátta, amint férje, Brian félreérthetetlen érzelmektől áthatva Marciával vacsorázik egy étteremben. Walter a szomszéd szobából kihallgatja a két nő párviadalát és a helyzetet mentő tanáccsal szolgál: szenvedélyes amatőr színészként eljátszaná a távollévő férj szerepét.

Szereplők

  • Gálvölgyi János – Walter
  • Hernádi Judit – Marcia
  • Kökényessy Ági – Jane

Az Édes bosszú komédia, a műfaj legjobb hagyományai szerint: szellemes, finom, helyenként sikamlós. A történet mulatságos, életteli, a jelenetek alkalmat adnak a vígjátékok és a váratlan fordulatok mestereinek egy-egy parádés alakításra.

Édes bosszú
Helyszín: Játékszín, 1066 Budapest, Teréz krt. 48.
Időpont: Kattints a színház havi műsorára!
Jegy: Jegyinformációk itt.
Ezt is szeretjük