Hányadikán kérte meg a kezed a párod? Ilyen lesz a közös jövőtök a számmisztika szerint

Rövid számolás után megtudhatod, mit hozhat nektek a jövő.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tudtad, hogy minden szám valamilyen befolyásoló energiát hordoz, így minden dátum is? Házasságod sorsára kihat például a dátum, amikor a párod megkérte  a kezed. Most te is elolvashatod a nektek szóló számmisztikai jóslatot, csupán egy egyszerű számolás kell hozzá, melyben ebből a bizonyos dátumból kell kiindulnod. A teljes dátum szükséges hozzá, vagyis az év, hónap és a nap is.

Elsőként add össze a dátum számjegyeit, így kijön egy összeg, melynek, ha többjegyű, de nem 11, 22 vagy 33, ismét add össze jegyeit. Ismételd ezt addig, míg végül egy egyjegyű számot nem kapsz. Ha például a lánykérés 2015. 12. 25-én történt, akkor 2+0+1+5+1+2+2+5 = 18, 1+8 = 9.

Ha a számjegyek összegének részeredménye egy mesterszámot ad ki, mint a 11, a 22 és a 33. Ebben az esetben nem kell tovább számolnod, ugyanis ezek a számok külön jelentéssel bírnak.

1-es

Az 1-es szám nem túl szerencsés, hiszen az egyedüllétet, a pár nélküli állapotot sugallja. Ha ez a szám jött ki, az azt is jelentheti, hogy hiába tervezitek együtt leélni az életeteket, a kapcsolatotokat végül belső problémák - például a kommunikáció terén -, de akár kívülről érkező tényezők, mint például egy harmadik fél megjelenése is szétrombolhatja.

2-es

A 2-es a számmisztikában jót jelez, a páros létet, a kapcsolatokat szimbolizálja, ezért van okod bizakodni, ha ez jött ki végeredményként. Bizonyára csodálatos az összhang köztetek, aki csak a közeletekben tartózkodik, ezt az erős kapcsot érzékelheti rajtatok. Ha ezt a nagy kincset hosszú évek során megbecsülitek, és nem hagyjátok elveszni, boldog házasság lehet a tietek.

3-as

A 3-as szám a kreatív energiákkal hozható összefüggésbe, így mindketten kedvelhetitek a változatosságot és az izgalmakat. Arra törekedhettek, hogy ezek határozzák meg a kapcsolatotokat is, ez pedig tökéletes ellenszer lehet annak beszürkülése ellen. Nem kizárt, hogy a kezedet is különleges módon kérte meg a párod. Ugyanakkor figyeljetek arra, hogy éppúgy értékelni tudjátok az egyszerű hétköznapokat is.

4-es

A 4-es számot férfias energiák jellemzik, így ha ez jött ki végül, a kapcsolatotokban a párod lehet a domináns. Jobb, ha nem hagyod elhatalmasodni a dolgot, hiszen idővel elnyomva érezheted majd magad. Fontos, hogy a kisebb-nagyobb döntéseket egyenrangú felekként hozzátok meg, így várhat csak rátok harmonikus házasság.

5-ös

Az 5-ös a mozgalmas életet, a vidám és élményekkel teli közös jövőt vetítheti elő. Szerethettek utazgatni, világot látni, sőt, az is lehetséges, hogy a szerelmed egy másik kultúrából származik. Az is előfordulhat, hogy egy munkalehetőség miatt egy idegen helyen teremtitek meg azt a fajta otthonosságot, amiben a későbbiekben jól érezhetitek magatokat, és családot alapíthattok.

6-os

A 6-os egy rendkívül harmonikus töltetű szám, csupa pozitívumot vetíthet elő a kapcsolatotokról. A környezetetek álompárként tekinthet rátok, és ennek lehet is alapja, hiszen tökéletesen kiegészíthetitek egymást. Vigyázzatok azonban arra, hogy ne kényelmesedjetek el a kapcsolatban, ugyanis ahhoz, hogy ez az idilli állapot fennmaradhasson, folyamatosan dolgoznotok kell.

7-es

A szellemi összhang megléte éppoly fontos számotokra, mint szexualitás. Szinte szomjaztok arra, hogy időnként mélyebb eszmecserét folytassatok, és kikérjétek egy adott témáról a másik véleményét. A boldogságotok számára a legnagyobb veszélyt az jelentheti a jövőben, ha nem beszélgettek eleget, vagy idővel nem olyan figyelemmel fordultok egymás felé, ahogyan kellene.

8-as

A 8-as a siker száma, amennyiben ez lett a végeredmény, minden okod meglehet arra, hogy a közös jövőtöket derűlátóan szemléld. Az egymás iránt érzett szerelmetek elég erősnek bizonyulhat ahhoz, hogy valóban a végsőkig kitartsatok egymás mellett, és együtt öregedjetek meg. Ha pedig a családalapításra kerül a sor, boldog és szeretetteljes otthont teremthettek.

9-es

A 9-es szintén azt jelezheti, hogy csupa jót hozhat a jövő a számotokra, hiszen a 6-ossal egyetemben a harmónia és a szeretet száma. Ez nem jelenti azt, hogy ne gördíthetne az élet elétek problémákat a későbbiekben, a kettőtök közötti erős kapocs ugyanakkor kiállja az idő próbáját. Erre a szilárd kötelékre a gyermekvállalás során is építhettek.

11-es

A 11-es különleges szám, hiszen mindkét jegye azonos. Ez a szám a befelé fordulás, a megérzések és az érzelmek fontosságára hívja fel a figyelmet. Számotokra elképzelhetetlen, hogy ne érzelmi alapon válasszátok meg életetek társát, éppen ezért rendkívül szenvedélyes házasság elé nézhettek. Vigyázzatok, hogy a nagy szerelem ne csapjon át birtoklási vágyba.

22-es

A 22-es szám rendkívüli erőt képvisel a számmisztikában, ha ez jött ki, akkor a kapcsolatotok nagyon erős és energikus lehet. Mindez remek alapot adhat ahhoz, hogy összekössétek az életeteket, hiszen az esetleges viszontagságok leküzdése során szükségetek lehet egymás támogatására. Ha az energiáitokat nem a kapcsolat ellen, hanem érte összpontosítjátok, pozitív jövő várhat rátok.

33-as

A 33-as szám a 11-es és a 22-es összege, amennyiben ez lett az eredmény, egy egészen különlegesen erős kötelék lehet köztetek. Minden közös álmotok valóra válhat, hiszen szinte olvashattok egymás gondolataiban. Irigylésreméltóan megérthetitek egymást félszavakból, de akár szavak nélkül is. Ez a házasságotokban elősegíti azt, hogy olajozottan működhessenek a dolgok.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük