10 hónap után véget ért! Ezért szakított Lady Gaga dögös pasijával

Taylor Kinney-ért sokan ölni tudnának, Lady Gaga mégis kiadta a sármos színész útját.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Igaznak bizonyultak a pletykák, melyek szerint Lady Gaga újra a szinglik táborába tartozik: a Bad Romance előadója körülbelül tíz hónapig randizott a Vámpírnaplók sztárjával, Taylor Kinney-vel.

A legtöbb kapcsolat ilyenkor kezd el komolyra fordulni, ám úgy tűnik, Gagáéknak az együtt töltött idő csak azt bizonyította be, hogy nem igazán illenek egymáshoz.

Ezért lett vége

Egy ideje már pletykáltak arról, hogy Lady Gaga és Taylor Kinney kapcsolata véget ért, a US Weekly szerint pedig egy közeli barát meg is erősítette a hírt.

- Gaga nonstop turnéra indul a következő egy évben, és ráébredt, hogy egyszerűen nem marad ideje és energiája arra, hogy egy kapcsolatot is fenntartson - mondta el a neve elhallgatását kérő forrás. - Egyszerűen nincs most ideje semmire, a munkája tölti ki az életét, ez kiszorít minden mást.

Bár a románcnak ezek szerint az énekesnő vetett véget, sokan azt rebesgetik, hogy a Vámpírnaplók dögös sztárja sem törte magát túlságosan azért, hogy életben tartsa a szerelmet, nem igazán látta ugyanis a közös jövőjüket.

- Taylor tipikus színész, aki sokat foglalkozik magával, kicsit egocentrikus is, és annyira azért nem volt oda Gagáért - mondta el egy másik ismerős.

Már a baba is úton van! Képeken a kedvenc sztárpárjaink

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Talán Gaga sem egészen önmaga miatt szerette. Valószínűbb, hogy tetszett neki a gondolat, hogy megkapott egy srácot, akit mindenki nagyon dögösnek tart, de ez a dolog kettőjük között sohasem volt különösebben mély, és nem is tervezték soha igazán tartósnak - magyarázta a forrás a kapcsolat zátonyra futását.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Ezt is szeretjük