3 hétköznapi dolog, amitől a rendes lányok is könnyűvérűnek tűnnek

Te is csinálod?

Sokan eltévesztik a népszerűséghez vezető utat.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság egyre nagyobb divat a tinilányok körében, hogy sokkal gátlástalanabbnak és könnyűvérűbbnek mutatják magukat, mint amilyenek valójában. Nem csoda, hiszen azoktól is ezt látja az ember, akiknek példát kellene mutatniuk: a sztárok szinte versenyeznek azon, ki tud nagyobb botrányt kavarni.

A versengés persze a figyelemért és a népszerűségért megy, kicsiben és nagyban is, ám a hétköznapi emberek az ilyen viselkedéssel ennek pont az ellenkezőjét érik el. Ha nem akarsz beállni a sorba, az alábbi három dolgot ne tedd!

Kihívó szelfik

A Facebook-fiókkal rendelkező fiatal lányok nagy részének van fent legalább egy olyan fotója az interneten, amin lenge öltözetben, mélyen dekoltált ruhában vagy egyszerűen csak kihívó arckifejezéssel pózol. Ezekre a képekre általában özönlenek a lájkok, de ez megtévesztő, mert általában nem annak szól, akit ábrázol a fotó, hanem inkább a ténynek, hogy ez a lány is könnyű prédának tűnik.

Nem érdemes olyan fotókkal vadászni a lájkokra, amik túl sokat mutatnak, sőt, egyáltalán nincs értelme minél több tetsziket begyűjteni, mert a népszerűség nem ezzel mérendő. Ha ilyen képeket töltesz fel, nemcsak veszélybe sodrod magad, de ahelyett, hogy kitűnnél a tömegből, az adatlapoddal beállsz az idegesítő tucatprofilok sorába.

Photoshop-bakik

Azért sem érdemes túlszerkesztett fotókat feltölteni, mert könnyen tetten érhetnek. Íme, néhány példa arra, hogy jobb, ha a természetes külsődet mutatod!

Így járatta le magát egyetlen fotóval a lány - Hogy nem vette észre, amikor feltöltötte?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Gátlástalan bulizás

Egy parti arról szól, hogy az ember jól érzi magát, kiereszti a gőzt, és elengedi a mindennapi problémákat legalább néhány órára. Ám ez nem azt jelenti, hogy minél jobban leiszod magad, táncolsz az összes sráccal, és - jó esetben csak - a gátlásaidat levetkőzve tombolsz egész éjjel.

Nem tilos a pasizás egy buliban, de ilyenkor sem szabad elveszíteni a fejed, sőt: könnyebben ki tudod szűrni a komolytalan fiúkat, ha egy kicsit kéreted magad. Ne feledd, a pasiknak nem jönnek be a részeg lányok - korábbi cikkünkből megtudhatod, mi a véleményük róluk.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Ha idősebbnek akarsz tűnni

Minden életkornak megvannak a maga szépségei és funkciói, ezért ha már kamaszkorban megpróbálsz felnőttnek tűnni, azzal nemcsak nevetségessé teheted magad, de még az egészséges lelki fejlődésedet is akadályozhatod. Attól, ha erősen sminkeled magad és kivágott ruhákat hordasz, még látszik, hogy hány éves vagy valójában, és ez nem egy olyan dolog, amit szégyellni kellene. Kattints ide, és tudd meg, miért nem jó, ha idősebbnek akarsz látszani!

Ezt is szeretjük