Vért könnyezett a Szűz Mária-szobor - Döbbenetes indiai csoda

A szobor arcán végigfolyó vörös folyadékról vizsgálatokkal bizonyították, hogy vér.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A szobor arcán végigfolyó vörös folyadékról vizsgálatokkal bizonyították, hogy vér.

Mindig akadnak olyanok, akik kételkednek az ereklyék valódiságában vagy a hívők által csodának vélt események valóságosságában, ám az ilyen tárgyak, illetve események a vallásosak számára óriási megbizonyosodást jelentenek. Ilyen eset volt az is, amely közel egy esztendeje Indiában történt meg a ghazibadi Szeplőtelen Szűz Máriáról elnevezett karmelita rendházban. Az ott álló Szűz Mária-szobor vért könnyezett.

Az indiai rendházban történt csodát először a kápolnában takarító cselédlány vette észre. Rémülten felsikoltott, és azonnal megpróbálta feltörölni a szobor szemei alól a lecsorgó vércseppeket. A törölgetés közben azonban azt tapasztalta, hogy a szobor szemeiből szakadatlanul hullanak a piros könnycseppek.

Joy Kizhakkayil atya, a rendház főnöke az esetre való visszaemlékezésekor azt mondta, a kápolnába belépve meglátta a Szűz Mária-szobornál hangosan könyörgő cselédlányt, és a különös jelenség őt is rendkívül megdöbbentette.

Nem egyszeri alkalom volt ugyanakkor ez a jelenség. Egy nappal később, amikor a házfőnök misézni ment a kápolnába, a Szűz Mária-szobor még erősebben könnyezett, mint előző nap. Ekkor olyan erősen folyt a szeméből a vér, hogy még az asztal is olyan lett, amin a szobor állt. A könnyezés három nap alatt négyszer indult el.

Megvan a bizonyíték a halál utáni életre?

Nézegess képeket!

Elolvasom

A vért könnyező szoborról, illetve a szemtanúkról itt nézhetsz meg egy videót.

A könnyeket megvizsgálták

Miután az eset híre futótűzként terjedt, a könnyezés napján óriási tömeg gyűlt össze a kápolna előtt. A vért könnyező szobor azonban nem csupán a hívők érdeklődését keltette fel, hanem a tudományét is. Mintát vettek a vörös könnycseppekből, és megvizsgálták. A vér B+ volt.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Zarándokhellyé vált

A vért könnyező Szűz Mária-szoborhoz azóta is zarándokok ezrei látogatnak el, ahogyan megannyi más, hasonló jelenség színhelyére is. Nem egyedülálló ugyanis az indiai eset. Sok szakrális csoda történt már világszerte korábban is.

1953-ban például Szicíliában egy fiatal házaspár tulajdonában lévő Szűz Mária-szobor kezdett könnyezni, amikor az állapotos feleség megbetegedett, és imádkozott hozzá.

2008-ban Erdélyben, a gyergyószentmiklósi volt görög katolikus, most ortodox templomban egy Szűz Máriát ábrázoló ikon könnyei szivárogtak.

Vedd fel a kapcsolatot az őrangyaloddal!

Ha hiszel a természetfeletti jelenségek létezésében, az őrangyaloddal való kapcsolatfelvétel módja is érdekelhet. Nézd meg a videót!

Hazánkban Máriapócs évente tízezrek által látogatott zarándokhely, és számos gyógyulást az itt tett látogatás eredményeként számolnak el emberek. Mint azt a hely neve is mutatja, a korábban Pócsnak nevezett településen is Szűz Máriával kapcsolatos csoda történt meg háromszor is, három különböző évszázadban.

A csoda helyszíne egy görög katolikus ruszin fatemplom volt. Az itteni Szűz Mária-festmény 1696-ban egy misén könnyezni kezdett, és több hétig nem is hagyta abba. A képet később Bécsbe vitték, ahol a Stephansdomban máig megtekinthető. A pócsiak azonban visszakövetelték a képet, így kaptak egy másolatot, ami ugyancsak könnyezni kezdett, ezúttal három napon át. Utoljára 1905-ben hullajtott könnyeket ez a Szűz Máriát ábrázoló kép.

Kép forrása: www.tvaraj.com

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük