Valóságos ködtenger borult az országra: ilyen gyönyörű volt a jelenség a magyar fotósok szemszögéből

Ezek a ködös fotók szerethetőbb nézőpontból mutatják be a zord novemberi időjárást.

kod-3

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt néhány napban az ország több pontján is tartós, sűrű köd ereszkedett a tájra. A szitáló, gomolygó homályt járókelőként nem kellemes megtapasztalni, és a lakás vagy az iroda ablakán kitekintve sem nyújt szívderítő látványt. Ám van olyan nézőpont, ahonnan kifejezetten szép lehet az ősz előrehaladtával egyre gyakrabban tapasztalható jelenség.

Ha az embernek megvan a lehetősége, hogy egy kicsit eltávolodjon a köd sűrűjétől, egészen pazar látvány tárulhat a szeme elé. Ez általában a fotósok kiváltsága, akik szerencsére meg is mutatják, milyen gyönyörű is a novemberi táj madártávlatból szemlélve.

Ködös fotók Magyarországról

A következő képeket magyar fotósok készítették az elmúlt néhány nap ködös időjárásáról az ország különböző pontjain. Nézd meg őket, hogy más szemszögből is láthasd a nem éppen kedvelt természeti fenomént.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük