Nem találod ki, hogyan készülnek ezek az állatfigurák: fantasztikusan élethűek
Ezek az apró ecsetvonással készült kis állatok kényelmesen elférnek egy tenyérben.

brushes-3129361 1920
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akie Nakata japán művész másképp szemléli a világot, mint mások. Míg a többiek simán elhaladnak egy földön heverő kavics mellett, addig Akie meglátja benne a potenciált. 

A japán művész immár kilenc éve él hobbijának: az összegyűjtött egyszerű köveket festék segítségével olyan kis méretű állatfigurákká változtatja, melyek elférnek a tenyerében.

Első lépésként a kő alakját veszi szemügyre, ez segít ugyanis eldönteni, milyen állatot szeretne varázsolni belőle. Ezután egészen apró ecsetvonásokkal festeni kezd, ügyelve a részletekre. Néha a kövön lévő természetes foltocska lesz a szem helye, egy kiálló rész pedig az orr.

- Számomra nem az a lényeg, hogy milyen precíz az elkészült mű, hanem hogy érezzem, hogy a kő életre kelt - nyilatkozta Akie a MyModernMetnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It was so hard to choice but finally I decided that they are the top 9 for me in this year. Really thank you so much for your visiting and many likes and friendly comment. Your warm support give me positive energy☺️✨ I’ll keep my work sincerely, with encountered right stone. Hope you will have fun on my page in next year too. Many thank-you and my all good prayers for you💗 選ぶのに大変苦労しましたが、今年のベスト9と思う作品をまとめてみました。今年は個展の開催もあり怒涛のように過ぎていきましたが、お陰様で充実感の中制作を続けることが出来ました。ページを訪れてくださる全ての方々に心から感謝いたします☺️今後ともどうぞよろしくお願いいたします✨ #topnine2019 #top9 #akie #art #fineart #rockpainting #stonepainting #rockart #stoneart #painting #drawing

Stone Artist Akie (@akie_2525) által megosztott bejegyzés,

Időnként előtte-utána képet is megoszt, melyen jól látszik, hogy egy teljesen közönséges kőből milyen klassz dolgot tud a képzelet - és persze a kézügyesség - varázsolni.

Akie kövei bármit képesek megjeleníteni a zsiráftól a mosómedvén át a páváig: a művész számára a legfontosabb, hogy életet leheljen beléjük.

A cikk az ajánló után folytatódik

Akie Instagram-oldala, melyet már több mint 100 ezren követnek, tele van aranyos és realisztikus állatkövecskékkel. Egyes alkotásait árulja is, az érdeklődők pedig rekordidő alatt lecsapnak a legjobb darabokra. 

Ötletes tájképek, ahol a valóság a keret

Az hagyján, hogy csodás festményeket gyárt ez a művész, de utána úgy fotózza le őket, hogy tökéletesen beleillenek a környezet azon részébe, amelyet a vászonra vetett. A mű szó szerint a táj részévé válik!

(Borítókép forrása: Pixabay. Képek: Akie Nakata)

Ezt is szeretjük