Király Viktor ingyenes koncertet ad péntek este
Jam Pub a II. kerületben
Ha szereted a Megasztár 4 nyertesének dalait, látogass el november 4-ei koncertjére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára neked is rémlik az a szerény srác, aki pici akcentussal, de óriási lelkesedéssel vette a Megasztár 4 akadályait. Az Amerikából hazaköltözött Király Viktor igazi zenekedvelő családban nőtt fel, ikertestvérével már tinédzserkoruktól számos zenekart alapítottak, de az igazi áttörést a tehetségkutató első helye hozta meg számára.

Ha már az élő műsorban is kedvelted az énekes hangját, akkor látogass el november 4-én a Jam Pubba, Király Viktor koncertjére.

Király Viktor élő koncert november 4-én

A 2008-as év hangja, vagyis Király Viktor a Megasztár széria negyedik nyertese volt.

Testvére, Király Linda sikereit látva a jó hangi adottságokkal rendelkező Viktor úgy döntött, komolyan a zenének szeretné szentelni az életét, 2008-ban ikertestvérével megalapították a Face to Face nevű zenekart.

A tehetségkutató megnyerése óta már két nagylemeze is megjelent, Király Viktor, illetve Solo címmel, de az énekes számos videoklippel is büszkélkedhet.

A rajongók nagy örömére Király Viktor ingyenes koncertet ad november 4-én este 10 órától a Jam Pubban, ahol a jól ismert dallamok magyarul és olykor angolul is felcsendülnek. Neked is ott a helyed, ha szereted a fiatalos, bulizós zenét.

Király Viktor koncert
Helyszín: Jam Pub, 1024 Budapest, II. kerület, Lövőház utca 1-3., Mammut Üzletház
Időpont: 2011. november 4, este 10 óra
Jegyek: A belépés ingyenes.

Neked ki volt a kedvenc Megasztár nyertesed?

Ezt is szeretjük