3 kínos pillanat, ami minden kapcsolatban előjön: így kezeld
Bármit tesztek, néhány kellemetlen percen minden pár átesik. Megelőzni nem lehet, kezelni igen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy kapcsolatban néha vannak kellemetlen pillanatok is, de ez a dolog velejárója, és egyáltalán nem baj, hogy nem csak a rózsaszín ködről szól az egész.

Nézd meg, mi az, amin minden pár átesik, és hogyan kezelheted ezeket a helyükön!

A kezdetek

A legtöbb kapcsolat eleje döcögősen indul. Bár sok helyről hallani, hogy ezek a legszebb hetek, ez a valóságban nem mindig van így. Ilyenkor hirtelen annyi újdonság éri az embert, és olyan sok új helyzetbe kerül, hogy gyakran fárasztó lehet a dolog, a kínos momentumokról nem is beszélve. Ha még nincs kimondva, hogy együtt vagytok, az mindkettőtöknek nyugtalan napokat okozhat, ezért - bármennyire is gyermetegen hangzik - érdemes minél hamarabb tiszta vizet önteni a pohárba, és megbeszélni, hogy hányadán álltok egymással.

Ha már hivatalosan is együtt vagytok, akkor is érnek majd meglepetések, hiszen egyre jobban megismered a másikat, és te is napról napra közelebb engeded magadhoz őt. Mivel egymás életének olyan területeire is betekintést nyertek, ahová eddig nem, mindkettőtökről kiderülhetnek olyan dolgok, amik a másiknak nem tetszenek. Ha az alapvető kép nem változott, ezeket el kell fogadni, hiszen senki sem tökéletes, és nem passzolhattok mindenben.

Találkozás a szülőkkel

Akármilyen lazák a szülők és te is, az első találkozás egy kicsit kínos mindkét félnek. A legjobb, ha ez nem egy kötött program keretein belül történik meg, mint például egy hosszú vacsora. Inkább egy sima délutánon mutassátok be egymást a szülőknek, amikor van alkalom köszönni, beszélgetni néhány szót, aztán kettesben maradhattok.

Így sokkal természetesebb lesz az egész helyzet, és gyorsan túl is eshettek rajta. Ilyenkor még nem kell mélyreszántó beszélgetéseket folytatni, majd annak is eljön az ideje - és ha itt van, korábbi cikkünkből ötleteket meríthetsz a témákat illetően.

Az első veszekedés

Nagyon furcsán érezheted magad, amikor először összevesztek, hiszen eddig valószínűleg el sem tudtad volna képzelni, hogy olyan érzelmeket váltanátok ki egymásból, ami idáig vezet. Ne félj, az első összekapás még nem vezet szakításhoz, sőt, természetes és egészséges. Valószínűleg mindkettőtöknek ugyanakkora sokkot okozott a helyzet, főleg, hogy még nem láttátok így egymást, de feltehetően a békülés is hamar eljön, és ha meg tudjátok beszélni a dolgokat, minden rendben lesz.

Ezt is szeretjük