Zöld nyálka árasztja el az egész színpadot
Kids' Choice Awards
Mark Wahlberg lesz a 27. Kids' Choice Awards műsorvezetője. Vajon kik kapnak díjat idén?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Oscar- és Golden Globe-jelölt Mark Wahlberg vezeti a 27. alkalommal megrendezett Kids' Choice Awardsot, a Nickelodeon nagyszabású éves gáláját. Ez az az esemény, ahol egyetlen szupersztár sem marad szárazon, itt megkapja mindenki a magáét!

Mark Wahlberg

Legyen szó Will Smith-ről, Britney Spearsről vagy akár Miley Cyrusról, aki ide beteszi a lábát, a nyakába zúduló jellegzetes zöld trutyis élmény nélkül garantáltan nem távozhat. A Nickelodeon show-ja 2014-ben március 29-én kerül megrendezésre a Galen Centerben, a legnagyobb sztárok részvételével.

Hamarosan jönnek a jelöltek

2013-ban a Kids' Choice Awards jellegzetes narancssárga léghajóiért olyan hírességek harcoltak meg, mint Johnny Depp, Selena Gomez, Victoria Justice, Andrew Garfield, Jennifer Lawrence és Scarlett Johansson.

A 27 éves tradíciót követve a Nickelodeon idei show-ján is a szórakozás és a szórakoztatás lesz a fő cél, és persze az, hogy a gyerekek hallassák a hangjukat.

Hamarosan az idei gála jelöltjeinek nevére is fény derül, azonban a népszerű gyerekcsatorna bejelentése szerint a legfontosabb döntés már megszületett: Mark Wahlberg lesz a március 29-én megrendezésre kerülő Kids' Choice Awards műsorvezetője. Az Oscarra és Golden Globe-ra is jelölt világsztár igazi legenda Hollywoodban, aki olyan szuperprodukciókban dolgozott már, mint a Martin Scorsese-féle A tégla vagy a Family Guy készítőjének botrányos vígjátéka, a Ted, valamint az Entourage vagy a Boardwalk Empire című tévésorozatok.

A színészre jellemző sokoldalúságról a mozikba járók idehaza februárban, A túlélő című filmben bizonyosodhatnak meg. Mark Wahlberg továbbá a blockbuster műfajban is hamarosan leteszi a névjegyét, érkezik ugyanis a Transformers 4 - A kihalás kora még 2014 nyarán. Ebben Michael Bay robbantgathat majd kedvére és harcoltathat gigantikus robotokat, ezúttal már új szereplőgárdával, amelynek legfontosabb láncszeme és húzó karaktere Wahlberg lesz.

Tavalyi rekord

A tavalyi, 26. Kids' Choice Awards igazi nézettségi csúcsokat döntögetett, összesen a hétvégi ismétlésekkel együtt több mint 12 millió nézőt ültetett le a képernyők elé. 2013-ban ráadásul rekordszámú szavazat érkezett a gyerekektől a Nickelodeonhoz, több mint 392 millió voks jött a különböző zenei, filmes és tévés kategóriákban.

A 2014-es gála világszerte több mint 375 millió háztartásban, 25 nyelven kerül majd levetítésre. Többek közt a magyar Nickelodeon is képernyőre tűzi a zöld trutyis eseményt, hogy a hazai gyerekek és gyereklelkű felnőttek sem maradjanak le semmiről!

Ezt is szeretjük