Friss képek! Stohl András az ítélethirdetés előtt
Az utolsó szó jogán
A színész megérkezett a Pest Megyei Bíróságra. Ma dönthetnek az ügyben. Megbánta tettét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ítéletet hirdethet a Pest Megyei Bíróság Stohl András ügyében. A színészt 2011. március 31-én a Budakörnyéki Bíróság két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, Stohl ügyvédet váltott és fellebbezett.

Már reggel nyolc órakor hatalmas tömeg várta a fejleményeket. A bíróságon megjelent Szabó Győző és Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója is.

A tárgyalás első felében ismét a szakértői véleményeken vitázott az ügyész és Stohl András ügyvédje, Ruttner György. Előbbi szerint Stohl maradandó sérülést okozott, ügyvédje szerint viszont nem. Ruttner szerint ezt bizonyítja az utoljára bekért szakértői vélemény is.

A Stohl Andrásnál jelentkező agyrázkódás is fókuszba került, hogy a színész mennyire volt cselekvőképes, és tiszta fejjel döntött-e arról, hogy elhagyja a helyszínt.

Az ügyész érvként elmondta, hogy ha a bíróság felmentő ítéletete hoz, annak nagyon rossz üzenete van, mégpedig, hogy egy híres embert mindent megúszhat. Ruttner György felháborodott és a törvény előtti egyenlőséget emlegette.

Az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért, Ruttner György fogházat, próbaidőre felfüggesztve.

Stohl András az utolsó szó jogán bocsánatot kért mindenkitől, akinek fájdalmat okozott, és elismerte, hogy nagyot hibázott.

Geréb Ágnes is megfordult a bíróságon idén

Geréb Ágnes, az otthon szülés hazai úttörője első fokon 2 év letöltendő fogházbüntetést kapott, a szülész-nőgyógyász fellebbezett az ítélet ellen.

Ezt is szeretjük