Megtalálod a képen a kávébabot? A többség csak a dzsungelt látja

Ha kiszúrtál egyet, nem lesz probléma a többi kilenc sem.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem csak a gyerekek körében népszerűek azok a furmányos képrejtvények, ahol a nagy egészben néhány, elsőre láthatatlannak tűnő, pici részletet kell felfedezni, lehetőleg minél gyorsabban.

A legújabb ilyen feladványon kávébabokat rejtettek el egy színpompás dzsungel rajzán: szám szerint méghozzá tíz darabot. Annyit elárulunk, hogy zöld és barna kávébab egyaránt látható a képen, bár nem biztos, hogy így sokkal könnyebb lesz a dolgod.

Találd meg a képen!

Ha úgy gondolod, az éles megfigyelőképességeden tényleg semmi nem foghat ki, és belejöttél a játékba, még két rejtvényt találsz a cikkben: tedd magad próbára. A megoldásokat az adott feladványok utáni képen találod meg.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük