Ez a szakítás valódi oka! Őszintén beszélt Katy Perry exférje a válásról

Russell Brand kilenc hónappal a válás után fogalmazta meg kapcsolatuk tanulságát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már kilenc hónapja, hogy Russell Brand és Katy Perry útjai elváltak, de úgy tűnik, a humorista most jutott el odáig, hogy feltárja a valódi okokat, amelyek zátonyra vitték a házasságukat.

Russell természetesen nem tartotta magában az életbölcsességet, hanem megosztotta a közönséggel egy televíziós műsorban, és azt is elmondta, kivel kell randiznod, hogy boldog lehess - szerinte.

Biciklis a biciklissel, gót a góttal

Russell arról beszélt egy televíziós talkshow-ban, hogy ha két különböző ember köti össze az életét, akkor abból nagyon sok bonyodalom származhat.

- Néha jól megy a dolog, néha nem, de ha van benned egy olyan érzés, hogy nem vagytok kompatibilisek egymással, akkor, legyen az bármilyen jellegű kapcsolat, jobb, ha a felek különválnak - adta az okosat Russell.

A humorista azt is elmondta, miért tartja fontosnak, hogy olyasvalakivel randizz, akinek a személyisége és az érdeklődési köre hasonlít a tiédhez.

- Ha valaki szeret hegyibiciklizni, akkor valószínűleg olyasvalakire van szüksége, aki elmegy vele a hegyekbe kerékpározni. Ha valakit az északi mitológia érdekel, akkor keressen olyat, akit szintén érdekel az északi mitológia.

- Ha elhivatott, profi teniszező vagy, és összeházasodsz egy metamfetamin-függővel, akkor minden esélyed megvan rá, hogy nagy bajba kerülj. Én sokszor voltam bajban - tette hozzá Russell, akiről nem tujuk,hogy a hasonlatban magát profi sportolóként vagy drogfüggőként definiálta-e.

Válásuk óta egyébként Katy Perry szinte folyamatosan randizik, most éppen John Mayer énekessel. Russellnek viszont, úgy tűnik, azóta sincs szerencséje a nőkkel. Nemrég az ex-Spice Girl Geri Halliwell-lel találkozgatott, de útjaik gyorsan külön is váltak, mivel Geri szerint Russell "fárasztóan intelligens".

Ezt is szeretjük