Karmahoroszkóp

Így tisztítsd meg a karmád!

Korábbi életed során óhatatlanul elkövettél hibákat, amivel negatív karmát hoztál létre. Ezt a jelenlegi inkarnációdban nem árt jóvátenned.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Előző életed eseményei befolyásolhatják viselkedésedet jelenlegi inkarnációdban. A karmahoroszkóp nem csak azt mondja meg, mi történt veled korábbi megtestesülésedben, de azt is, mely állatövi jegyekről kell példát venned ahhoz, hogy megtisztíthasd a karmád.

India, ahogy még sosem láttad

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Karmikus örökséged

A karmahoroszkóp szerint előző életedben méltatlan módon a háttérbe szorítottak. Most viszont mintha csak elégtételt akarnál venni, hajlamos vagy tűzön-vízen át - esetleg a környezeted igényeit is figyelmen kívül hagyva - érvényesíteni az akaratodat. Alapvetően senkinek sem akarsz ártani, egyszerűen csak félsz a mellőzöttségtől, bár ezt valószínűleg magadnak sem vallod be. A sors fintora, hogy éppen a viselkedésed miatt válhatsz mellőzötté.

Így tisztítsd meg a karmádat!

Próbálj minél többet adni másoknak. Tapasztalod majd, hogy ez adott esetben nagyobb örömet jelenthet számodra, mint kapni. Merd megnyitni a szívedet, hiszen az nem a gyengeség, hanem épp ellenkezőleg, a belső erő jele. Érdemes példát venned a mély érzésű Rákról és az abszolút társas lény Mérlegről.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Karmikus örökséged

Korábbi inkarnációd során igen súlyos veszteségek értek. A szegénység, a nélkülözés jutott osztályrészedül. Ez az oka annak, hogy jelenlegi életedben folyamatos késztetést érzel érzelmi és anyagi biztonságod megteremtésére és fenntartására. Egy ponton túl viszont éppen ez akadályozhat meg abban, hogy boldog, kiteljesedett életet élj.

Így tisztítsd meg a karmádat!

Merj nagyvonalúbb lenni másokkal és önmagaddal szemben egyaránt. E tekintetben elsősorban a gáláns Oroszlántól vehetsz leckéket. Légy dinamikus, mint a Skorpió, és igyekezz egyfajta rugalmassággal és könnyedséggel viszonyulni az élet dolgaihoz - mint a Vízöntő.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Karmikus örökséged

Előző életedben a meggyőződésed, sőt, az ízlésed ellenére kellett élned. Nem is meglepő, hogy most minden eszközzel igyekszel megőrizni szellemi szabadságodat. A karmahoroszkóp szerint hajlamos vagy mindent jobban tudni, illetve mindenáron kételkedni, ami esetenként cinizmusba csaphat át. Mivel túlságosan is nagy mennyiségű információt igyekszel feldolgozni, előfordulhat, hogy elsiklasz a lényeges dolgok felett.

Így tisztítsd meg a karmádat!

Az információáramlás tekintetében érdemes a mennyiségről a minőségre helyezni a hangsúlyt. Ne fogadj be minden ingert, mert ez hosszútávon sok tekintetben kimerít. Tanulj meg egyszerre csak egy dologra összpontosítani, mint a Szűz, valamint az intellektusod helyett az intuíciódra hagyatkozni, mint a Halak.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Karmikus örökséged

Régebbi megtestesülésedben minden lehetséges módon igyekeztél kibújni a kötelezettségek alól, kiváltképp a család szorításából. Bár nem vagy tudatában, jelenleg ezt a bűnödet igyekszel jóvátenni. Nemritkán erődön felül igyekszel biztosítani családtagjaid jólétét, ami idővel érzelmi exhibicionizmushoz és kiszolgáltatottsághoz vezethet.

Így tisztítsd meg a karmádat!

A későbbi frusztrációkat megelőzendő tanulj meg a Koshoz hasonlóan érvényt szerezni az érdekeidnek. Engedélyezz magadnak több pihenést - e téren a Bika lehet a példaképed. Ugyanilyen fontos, hogy elsajátítsd a lehatárolódás művészetét, amihez a Nyilastól kaphatsz inspirációt.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Karmikus örökséged

Előző életedet szeretetlenségben, esetleg megvetésben élted le, és a földi javakban sem bővelkedtél. Most viszont, mintha egyfajta jóvátételt várnál a sorstól, mindenből a legjobbat akarod, és jellemzően meg is szerzed. Becsületedre legyen mondva, hogy mindezt másokkal is megosztod. A karmahoroszkóp szerint azonban fennáll a veszélye, hogy életedben túlságosan is fontossá válnak a külsőségek, és nem látod meg a dolgok tartalmát.

Így tisztítsd meg a karmádat!

Helyezz nagyobb hangsúlyt a lelkiekre, mint a Halak, illetve a szellemiekre, mint az Ikrek. Engedj nagyobb teret az ösztönösségnek - jó tanítómestered lehet a Skorpió. A látványos megoldások helyett törekedj a praktikusságra és a gyakorlatiasságra, hasonlóan a Szűzhöz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Karmikus örökséged

Korábbi életedben hajlandóság és képességek híján nem váltál különösebb hasznára a környezetednek. Jelenlegi életedben valamennyi cselekedetedet az a szándék vezérli, hogy a hozzád közel állók életét boldogabbá varázsold. A cél érdekében azonban túlságosan nagy hangsúlyt helyezhetsz a racionalitásra és a praktikusságra. Így viszont éppen azok nem érzik magukat szeretve, akikért ezt teszed.

Így tisztítsd meg a karmádat!

Viseltess több könnyedséggel és derűvel az élet dolgai iránt, és merj rögtönözni, mint a Vízöntő és az Ikrek. Cselekedeteidben és szavaidban engedj nagyobb teret az érzelmeknek. E tekintetben a Halaktól és a Ráktól kaphatsz inspirációt.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Karmikus örökséged

A karmahoroszkóp szerint előző inkarnációdban nehezen alakítottál ki társas kapcsolatokat, és a családi köteléktől is szabadulni igyekeztél, akár a magányosság árán is. Innen ered a késztetés arra, hogy időnként szinte belekényszerítsd magad egy-egy párkapcsolatba, esetleg aránytalanul sok társadalmi kötelezettséget vállalj. Előbb-utóbb azonban előtör belőled a felhalmozódott frusztráció, és épp azoknak okozol fájdalmat, akik ezt a legkevésbé sem érdemlik meg.

Így tisztítsd meg a karmádat!

Az, hogy másokat boldoggá tegyél, nem lehet célja az életednek - és a gyakorlatban nem is működik. Tanuld meg hatékonyabban érvényesíteni az érdekeidet, mint a Kos, akár az esetenkénti konfrontáció árán is. A későbbi félreértéseket elkerülendő pedig fogalmazz a Szűzhöz hasonlóan célratörően és sallangmentesen.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Karmikus örökséged

Régebbi megtestesülésedben rettegtél a lelki kötöttségektől és a testi odaadástól, ezért minden körülmények között megőrizted a függetlenségedet. Mostani életedben az érzelmi-szexuális kötődéseid igen erősek, és hajlamos vagy azok mindkét végletét a lehető legintenzívebben megélni. Ily módon azonban éppen azokat riaszthatod el magadtól, akiket a legjobban szeretsz a világon.

Így tisztítsd meg a karmádat!

Elsősorban ne mások, hanem önmagad fölött gyakorolj hatalmat, hasonlóan a Bakhoz. Megnyilvánulásaid során óvakodj a végletektől, az esetleges konfliktusok során próbálj diplomatikusabb lenni, és törekedj a minden érintett számára kielégítő kompromisszumra. E téren sokat tanulhatsz a Mérlegtől.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Karmikus örökséged

Előző életedben kellő akarat és érdekérvényesítő képesség híján mások befolyása alatt álltál. Ez az oka annak, hogy jelenleg túlságosan is nagy jelentőséget tulajdonítasz a függetlenségnek. Az érzelmeket sokszor akaratlanul is távol tartod magadtól, és hajlamos vagy egyfajta korlátként megélni az emberi kapcsolatokat. A karmahoroszkóp szerint így mindenféle ésszerű indok nélkül is sorra kiléphetsz belőlük, és végül magadra maradhatsz.

Így tisztítsd meg a karmádat!

Egyszerre kell érzelmileg nyitottabbá, ugyanakkor következetesebbé is válnod. A Halaktól empátiát és elfogadást, a Baktól állhatatosságot tanulhatsz, az Ikrektől pedig egyfajta könnyedséget, aminek birtokában többé nem tartasz majd az emberi kapcsolatok természetes velejáróitól.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Karmikus örökséged

Előző életed során nem voltál elég kitartó és következetes, így kezdeményezéseid rendre kudarcba fulladtak. A jelenlegi életedben viszont tűzön-vízen keresztülviszed, amit elterveztél - mindaddig, amíg végképp ki nem merülnek a tartalékaid. Igyekszel minél kisebb támadási felületet adni, és még a hozzád közel állók előtt is nehezen nyílsz meg.

Így tisztítsd meg a karmádat!

Néha merj a dolgok közepébe vágni, mint a Kos. A Halakhoz hasonlóan merj időnként ábrándozni vagy egyszerűen csak lenni. Ez a fajta relaxáltság nem azonos a lustasággal - fogd fel úgy, hogy energiát gyűjtesz. Szavakkal, tettekkel, gesztusokkal juttasd minél többször kifejezésre a benned lévő gyengéd érzelmeket. E tekintetben jó példaként szolgálhat a Rák.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Karmikus örökséged

Korábbi megtestesülésedben a kiközösítéstől és az elhagyatottságtól való félelmedben nem bontakoztattad ki egyéni sajátosságaidat. Ennek kompenzálása miatt most esetenként túlságosan is önfejű vagy, és a legkülönbözőbb módokon hangsúlyozod a másoktól való különbözőségedet. A karmahoroszkóp szerint néha minden különösebb ok nélkül lázadsz valaki vagy valami ellen. Mindennek emberi kapcsolataid láthatják kárát.

Így tisztítsd meg a karmádat!

Mielőtt megszólalsz vagy cselekedsz, gondold végig, hogy az adott megnyilvánulásod révén ténylegesen változik-e majd valami pozitív irányban, vagy csak reflexből lázadsz. E tekintetben jó tanítómestered lehet a Bika. A Bakhoz hasonlóan tanuld meg értékelni a szabályokat és a tradíciókat - segítenek a határvonalak meghúzásában, így a te életedet is megkönnyítik.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Karmikus örökséged

Előző életedben igyekeztél két lábbal állni a földön, ami a lelkiek rovására ment. Most azonban az ellenkező végletet éled meg. Rendre meggyűlik a bajod az olyan földhözragadt dolgokkal, mint a határidők betartása, illetve a beilleszkedés valamilyen struktúrába. Így a legjobb szándékod ellenére is kivívhatod környezeted ellenszenvét. Mindez tovább erősíti melankóliára való hajlamodat.

Így tisztítsd meg a karmádat!

Ne hagyatkozz túlzott mértékben az érzelmeidre és az érzéseidre - használd minél többször a fejedet is, mint az Ikrek. Egy intellektuális szemléletmód révén reálisabban látod majd a különböző embereket és helyzeteket, így kevésbé leszel sebezhető. A Szűztől analitikus gondolkodást és hatékonyságot, a Nyilastól pedig optimizmust tanulhatsz.

OLVASD EL EZT IS!

misztikus lead
  • románia
  • franciaország

Rejtélyes, misztikus helyek

lead vadrozsa
  • gyógynövény
  • gyógyító táplálékok

Gyógyító virágok

Ezt is szeretjük