"Hatalmasat csalódtam!" Saját rajongóit verte át Justin Bieber
Justin Bieber rajongói becsapva érzik magukat, amiért heteket kellett várniuk a semmire.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmasat csalódtak kedvencükben Justin Bieber rajongói. A Beliebereket ugyanis hetek óta spannolja már az énekes annak a klipnek a promózásával, ami legújabb kislemeze Boyfriend című dalához készült.

A kiszivárogtatott képkocka alapján Justin rajongói egy merész, szexis klipre számítottak

Tévéműsorokban, újságinterjúkban, a közösségi médián keresztül egyaránt népszerűsítette a készülő videót, ami a kiszivárogatott előzetes alapján minden idők legszexisebb Bieber-klipjének ígérkezett.

"Ezért kár volt otthon maradnom"

Mikor már az összes rajongó a körmét rágva várt a hatalmas csinnadrattával beharangozott klipre, az végül felkerült a Youtube-ra, ám, úgy tűnik, sokaknak csalódást okozott.

A klip a trailerek alapján várt hangulatban indul, de amikor a szám lendületet vesz, a színhely hirtelen megváltozik, Justin egy parkolóban énekel jó autók és dögös csajok között: a videó mindent felvonultat, amit egy tengerentúli hip-hop kliptől elvárhatnánk, van visszafogott csajozás, tánc, menő pasik, autóugráltatás, sőt, Justin még gitározik is egy kicsit.

Mindez azonban nem sokat ér, a klipben ugyanis ezzel együtt sem történik semmi, éppen olyan, amilyet bármelyik fantáziátlan rendező is készíthetett volna.

"Itthon maradtam, hogy megnézhessem, de ezért kár volt" - írja Justin egyik rajongója a Twitteren.

"A Boyfriend számod videója volt a legrosszabb dolog, amire valaha várnom kellett. Csalódott vagyok. Ennél jobbat is tudsz. Komolyan" - írta neki egy másik.

"Csalódott vagyok a Boyfriend miatt. Csajok és verdák? Most azt hiszem, te is ugyanolyan van, mint az összes többi..." - summázta véleményét egy kiábrándult rajongó.

Nem tudjuk, hogyan fogja majd Justin kiengesztelni a csalódott rajongókat, de azt talán megtanulta, hogy ne húzzon el mézesmadzagot a fanok orra előtt, és ne csigázza a kedélyeket, ha nincs semmi, amit fel tudna majd mutatni.

Ezt is szeretjük