Feloszlik a világhírű együttes!

Az utolsó gesztus a rajongók felé

A Jonas Brothers tagjai méltó búcsút akarnak venni a rajongóktól, ezért meglepő lépést tettek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemrégiben még arról szóltak a hírek, hogy az egyik legnépszerűbb fiúbanda, a Jonas Brothers pályafutásának talán örökre vége szakad.

Most azonban úgy döntöttek a fiúk, hogy mégis kedveskednek a rajongóiknak: nem is egy, hanem egyszerre öt új számot is megjelentettek.

Kusza történések

Rejtélyek övezték az utóbbi időben a Jonas Brothers sorsát. Az együttes hosszú kihagyás után világkörüli turnéra indult volna, ám közvetlenül a fellépések megkezdése előtt, október közepén lefújták a koncertkörutat. Később felröppent a hír, hogy azért kellett törölni a turnét, mert a középső Jonas fiú, Joe drogproblémákkal küszködik. Néhány héttel később az érintett megcáfolta ezt a pletykát, és tagadta, hogy emiatt maradt volna el a koncertsorozat.

A problémák forrása máshol keresendő: a legkisebb testvér, Nick Jonas több interjúban is nyilatkozott arról, hogy feszültté vált a légkör a zenekaron belül, és hiába szereti a testvéreit, a túl sok együtt töltött idő lassan megmérgezi a kapcsolatukat. 

Október végén hivatalossá vált, hogy lezárul egy korszak, és a Jonas Brothers feloszlik. Tervezett ötödik albumuknak, a V-nek a kiadását is lefújták, ám most úgy döntöttek, mégis megosztják a rajongókkal azokat a dalokat, amik már elkészültek.

Egyszerre öt dal

A YouTube-ra töltötte fel a három testvérből álló banda a legújabb dalait. Kevin, a legidősebb fivér a Twitteren fűzött néhány szót a nótákhoz - hatalmas rajongótáboruknak, vagyis a Team Jonasnak ajánlotta a megjelent dalokat. A számokat te is megismerheted: a What Do I Mean To You-t ezen a linken találod, a Wedding Bells című szerzeményt  pedig ide kattintva hallgathatod meg.

Az új számok között van a The World is, amit ezen a linken találsz, a Neont pedig erre a linkre kattintva hallgathatod meg. Ha a Found című dalra is vetnél egy pillantást, azt ide kattintva megteheted.

Ezt is szeretjük