"KGBéla" nem James Bond

Az internet népművészei a jobbikos kémügyről

Vicces képek egy annál komolyabbnak tűnő ügyről.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Múlt pénteken adta hírül a Magyar Nemzet, hogy a jobbikos európai parlamenti képviselő, a szélsőséges párt EP-listájának harmadik helyezettje, Kovács Béla kémgyanúba keveredett. A Legfelsőbb Ügyészség emiatt kezdeményezte Brüsszelnél, hogy függesszék fel a képviselő mentelmi jogát.

Az internetes közvélemény, mint ilyen pikánsnak mondható ügyeknél általában lenni szokott, hamar a nyelvére, vagyis klaviatúrájára vette Kovácsot. A neten elterjedt mémek tudnak nevetést hozni az amúgy meglehetősen komolynak tűnő ügybe. A Facebookon pedig Jobbik Oroszországért Mozgalom néven indult lap.
 

Így kampányolnak a pártok a közösségi médiában

Május 25-én választhatjuk meg az Európai Parlament tagjait, és ennek alkalmából még hűvösebb kampánykedvvel találkozhatunk, mint az országgyűlési választást megelőzően. A várható alacsony részvétel miatt a kisebb pártok előtt komoly esély nyílik, hogy képviselőt delegálhassanak Brüsszelbe. Ráadásul mind az Együtt-PM, mind a Demokratikus Koalíció most először mutathatja meg élesben, képes-e helytállni egy megmérettetésen.

Gyurcsány Federerrel, Bajnai beszélő lángossal támad

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük