Ismersz jó embert? Nevezd erre a pályázatra, és értékes díjat nyerhet
2018-ban is odaítélik valakinek a Jó Ember Díjat, a nyertes személyére bárki javaslatot tehet.

kezfogas
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pályázatot hirdet a Káplár László Alapítvány: 2018-ban is odaítélik valakinek a Jó Ember Díjat. Az elismerésre olyan magánszemélyeket lehet nevezni, akik becsülettel, tisztességgel, alázattal végzik munkájukat, és mindezen felül olyan tevékenységet végeznek, mellyel embertársaiknak adnak jót, inspirációt, segítséget.

A felhívás szerint a Jó Ember Díj méltó várományosa "egyfajta láthatatlan angyalként megnyitja mások előtt a képzeletbeli ajtókat, kitapossa előttük az utat, segítve akár szakmai kiteljesedésüket, akár az életkörülményeik vagy egészségük javulását." A díjazott személyére bárki szabadon javaslatot tehet - kivéve annak családtagjai, rokonai -, a végső döntést pedig a Káplár László Emlékére Kulturális Alapítvány hozza meg március második felében.

A díjat, mely a Németországban élő, magyar származású Judit Judit Hagner egyik alkotása, a pécsváradi vár lovagtermében adják át április 22-én. E-mailben és postai úton lehet nevezni 2018. március 15-ig, előbbi esetben a jeloles@joemberdij.hu-ra, utóbbi esetben a Káplár László Emlékére Kulturális Alapítvány részére, a 7761 Kozármisleny, Mikszáth K. u. 24. címre kell elküldeni a pályázatot.

Ezt is szeretjük