Névszámod elárulja, miben dönthetsz jól 2016-ban: mutatjuk, hogy számolj

Névszámod egyszerűen kiszámolhatod táblázatunkkal.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valószínűleg minden kérdésben szeretnél jó döntést hozni, ám ne feledd, emberként egy-egy tévedés természetes. Van azonban, amiben bizonyosan jól dönthetsz 2016-ban: névszámod elárulja, mi az. Alábbi táblázatunk segítségével számold ki névszámod, add hozzá a 2016-os év számjegyeit, végül keresd ki a neked szóló előrejelzést.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  


Példa: ha Kis Ida számol, ki kell keresnie a táblázatból a K, I, S, D, A betűk számértékét, majd azokat előfordulásuk számát tekintetbe véve összeadni, és annyiszor ismételni ezt a kapott érték számjegyeivel, míg egyjegyű vagy mesterszám (11,22,33) értéket nem kap.

Ezt a műveletet végzi tehát el: 2+9+1+9+4+1=26, 2+6=8. Névszáma a 8-as. Ehhez hozzáadja az esztendő számjegyeit: 8+2+0+1+6=17, 1+7=8.

1-es

2016-ban saját sorsod, életed előmenetelét illetően juthatsz egy fontos és jó döntésre. Ez összefügghet a karriereddel, a tanulással, de akár csak egy új sport vagy hobbi elkezdése is lehet, ami jót fog tenni neked, előbbre visz, boldoggá tesz a jövőben.

2-es

Szerelmi életedet érintő kérdésben hozhatsz jó döntést 2016-ban. Ez lehet egy szakítás, de akár a jelen kapcsolatod komolyabb szintre emelése is. Szingliként a megfelelő férfi kiválasztása a jó döntésed lényege, ami akár életre szóló boldogságot hozhat.

3-as

Olyan döntést hozhatsz 2016-ban, ami alapjaiban megváltoztatja a hangulatod. Véget vethetsz egy rossz kapcsolatnak, elköltözhetsz egy új otthonba, illetve állást válthatsz. Ami nyomasztott, azt ez a döntésed megszünteti.

4-es

Életmódváltás van kilátásban a te esetedben, és ez lehet a legjobb döntésed ebben az évben. Az, hogy jobban figyelsz magadra, életed minden területére pozitív hatással lehet, úgy érezheted, végre minden kerek.

5-ös

2016-ban úgy határozhatsz, folytatod a tanulást, visszaülsz az iskolapadba, vagy nyelvet, esetleg új szakmát tanulsz. Nagyszerű döntés, és ennek hosszú távon sok hasznát veheted majd. Minden időd és energiád, amit bele fektetsz, megtérül.

6-os

Sikerülhet megteremtened életedben a harmóniát egy testi-lelki jóllétedet érintő döntéssel. Ez lehet az, hogy futni jársz, de az is, hogy jógázni, vagy csak többet vagy levegőn, és olvasol. Ha rászánod magad, hogy ezekre szoríts időt, 2016 legjobb döntését hozod.

7-es

Ha valamibe belefognál, amihez egyelőre nem értesz, de kis utánajárással, tudásszerzéssel képessé válhatnál rá, ne habozz: kreatív ötleted megvalósítása jó döntés lehet 2016-ban. Munkád eredménye sok dicsőséget hozhat neked.

8-as

2016-ban jó pénzügyi döntést hozhatsz, ami jól felduzzaszthatja a bankszámlaegyenleged. Lehet, hogy eladnál valamit, és vevőre lelsz, új állást vállalsz, de az is lehet, hogy egy szimpla sorsjegy megvásárlása hoz neked szerencsét.

9-es

Valakinek szüksége lehet a segítségedre, a jelenlétedre, és ha 2016-ban úgy döntenél, mellette akarsz állni, többet akarsz érte tenni, akár azzal, hogy meglátogatod, figyelsz rá, az év legjobb és legszeretetteljesebb döntését hozhatod meg.

11-es

Ha a 11-es mesterszámot kaptad, 2016-ban nem egy konkrét dolog lesz, amiben jól dönthetsz, hanem egy eset, mégpedig az, ha a belső hangodra hallgatva hozol döntést. Úgy is fogalmazhatunk, idén a legjobb döntésed a megérzéseidre hallgatni.

22-es

Legjobb döntésed az lehet 2016-ban, ha a 22-es mesterszámot kaptad, hogy változtatsz a gondolkodásodon. Bár megvan az a képességed, hogy urald az életed, a magaddal szembeni elvárások lenyomhatnak. Most ezen lazíts.

33-as

A 33-as mesterszám azt mondja, 2016-ban az lehet a  jó döntésed, ami nem csupán magadra vonatkozik, hanem majd másokra is erősen kihat. Családod, illetve egy általad vezetett csoport, esetleg párkapcsolatod is lehetnek ők.

Ezt is szeretjük