3 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

Nézd meg, mik azok az árulkodó jelek, amikből tudhatod, hogy megtaláltad az igazit.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy jó kapcsolat sokszor úgy tűnhet, hogy örökké tart majd, de mégis szakítással végződik.

Ám vannak olyan szerencsések, akik már nagyon fiatalon megtalálják azt a személyt, aki hosszú éveken keresztül társuk lesz. Vedd észre az erre utaló jeleket, és tudd meg, ti is közéjük tartoztok-e!

Teljes összhang

Biztosan ismerős az érzés, amikor már az első beszélgetéskor úgy érzed, mintha mindig ismerted volna a másikat. Ha ebből később szerelem lesz, és még a kapcsolat alatt is fennáll ez a szoros kötelék, az nagyon jó jel.

Ha egy bizonyos idő elteltével is úgy tűnik, nem ismerted félre a másikat, és ugyanolyan összhang van köztetek, mint amikor még csak randizgattatok, az egy hosszú, harmonikus szerelem jele.

Legyen szó akár a gondolkodásról, akár arról, hogy ugyanazokat a dolgokat kedvelitek, mindig jót jelent, ha közös az érdeklődésetek.

Persze nem kell attól sem megijedni, ha kisebb nézeteltérések támadnak, mert ez a legjobb kapcsolatban is előfordul. Ha át tudjátok hidalni az ilyen konfliktusokat, akkor azok még meg is erősíthetik a kötődést.

Nem szabad azonban megfeledkeznetek arról, hogy egy kapcsolaton is dolgozni kell, így hát bármennyire nagy az egyetértés, fontos, hogy ne kényelmesedjetek el, ahogy telik az idő.

Hűség

A jó kapcsolat alapja a hűség és a bizalom, azonban még ez sem garantálja, hogy örökre együtt maradtok. Viszont jó úton jártok efelé, ha hosszú idő után is úgy érzitek, nem létezik más a számotokra. Ha ismered azt az érzést, amikor a többi fiúra nem tudsz úgy tekinteni, mint potenciális partnerre, akkor sínen vagy. Persze ez csak akkor működik, ha a pasid is így érez. Pozitív jel, ha hűek tudtok maradni egymáshoz, bármilyen kísértésnek vagytok is kitéve. Ám ehhez fontos a bizalom megléte is, mert ha valamelyikőtök sokat féltékenykedik, azzal még azt is elérheti, hogy beletaszítja a párját egy másik ember karjaiba. 

10 tárgy a szobába, ami elhozza a szerelmet az életedbe

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kölcsönösség

Nagyon felemelő érzés, ha úgy gondolod, megtaláltad a szerelmedben az igazit, de az öröm csak akkor teljes, ha mindketten így gondoljátok. Ha a srác egy hosszú távú kapcsolat után sem érzi így, akkor vigyázz, mert csalódásnak vagy kitéve. Azonban nem szabad őt ezzel nyaggatnod, mert ez egy idő után idegesítővé válhat. Ha úgy érez, ahogyan te, hidd el, azt magától is tudatni fogja veled.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Tartsd szem előtt, hogy ez nem megy egyik napról a másikra, úgyhogy légy türelemmel, és ne ess kétségbe, ha a pasi nem azzal kezdi a kapcsolatotokat, hogy csak veled tudja elképzelni az életét. Az is fontos szempont, hogy lehet, hogy egy idő után a te véleményed is változik, ezért nagyon meg kell fontolni, mikor beszéltek először erről a témáról.

Ezt is szeretjük