Itt hallhatod Péterfy Borit utoljára!

A búcsúturné befejező állomásai

Ha vérbeli rajongó vagy, akkor azért, ha még sosem hallottad őket, akkor azért kell ott lenned a koncerten!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly röppent fel a hír, hogy Péterfy Bori babát vár, így a zenekar búcsúturnét hozott tető alá az idei év elejére.

A januári-februári fellépéséket közel egyéves szünet követi - az, hogy pontosan mikor lép ismét színpadra az együttes, elsősorban a kis családon múlik majd.

A koncertsorozat első állomása volt a zalaegerszegi Keresztury Dezső ÁMK január 15-én, a következő két koncertre pedig az A38 Hajón került sor január 28-án, illetve 29-én.

A baba-búcsúturné további helyszínei

  • 02.04. Gödöllő, Trafo Club
  • 02.18. Székesfehérvár, Fezen Klub
  • 02.19. Tatabánya, Roxxymusic Café
  • 02.25. Győr, Under The Bridge
  • 02.26. Miskolc, Avasi Gimnázium színházterme

Oroszlán a hóban

Péterfy Boriék az elmúlt hetekben megjelent legújabb, Oroszlán a hóban című videoklipjét Csáki László animációs filmkészítő rendezte. A különleges technikával készült videót itt nézheted meg.

Zenekari sikerek

2010 végén a Péterfy Bori & Love Band első, cím nélküli albuma platinalemez, a 2-es számmal ellátott második album pedig aranylemez lett. Péterfy Bori szólóénekesi karrierje a kiváló szövegíró-zeneszerző csapatnak, a Love Band muzsikusainak, valamint Bori izgalmas személyiségének és különleges előadásmódjának köszönhető.

Péterfy Bori az egykori Amorf Ördögök tagjaival 2007-ben megalapította Love Band nevű zenekarát. Minden bizonnyal hallani fogunk még a tehetséges csapatról a jövőben is, a babázáshoz pedig sok örömet kívánunk!

Ezt is szeretjük