Teljesen kiakadt Iszak Eszter! Lefújták az esküvőt Dobrády Ákossal?

Íme, a válasz!

A műsorvezetőnő nem állta meg szó nélkül a róluk szóló pletykát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Iszak Eszter és Dobrády Ákos a magyar közönség egyik kedvenc sztárpárja. A műsorvezető és az énekes tavaly óta jegyben járnak, ám a legújabb pletykák szerint megromlott a kapcsolatuk, és az esküvőt is lefújták.

A VIVA sztárja nem állhatta meg szó nélkül a híreszteléseket, és a napokban egy hosszú Facebook-bejegyzésben öntött tiszta vizet a pohárba. Nézd meg, mit írt Eszti a pletykákkal kapcsolatban!

Minden a legnagyobb rendben

"Még soha nem született egy posztom sem hasonló indíttatásból, pedig az elmúlt években lett volna hozzáfűznivalóm egy-két velem kapcsolatos cikkhez... Most azonban megelégeltem! Az egyik napilap tegnap reggel 8-kor azzal hívott minket a vőlegényemmel - 8-szor egymás után... -, hogy úgy hallották, összevesztünk és nem beszélünk egymással.

Miután felvilágosítottuk őket, hogy épp kávézunk a teraszunkon, és előző este is együtt buliztunk a Szigeten a baráti társaságunkkal, mégis sikerült úgy értelmezniük, hogy nem vagyunk jóban - hiszen nem kettesben töltjük az időt egy olyan rendezvényen, ahol egyébként több tízezer ember tombol körülöttünk.

Képesek voltak ma egy majdnem egy oldalas, kifejezetten rosszindulatú cikket lehozni arról, hogy lefújtuk az esküvőt - amit eleve nem idénre terveztünk, nem lett volna mit lefújni - és azt sugallni, hogy válságban van a kapcsolatunk.

Felháborító, hogy a bulvár azt gondolja, bármit le lehet írni... És az is szomorú, hogy az online hírportálok gondolkodás és mindenféle utánajárás nélkül átvesznek cikkeket... A lényeg, hogy köszönjük, jól vagyunk, szerelmesen töltjük a napjainkat és valószínűleg fogunk még külön bulizni a következő évtizedekben." - írta a műsorvezető a Facebookon.

Képek: Facebook

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Iszak Eszter sminkelni tanít

Eszti nemrég saját magán szemléltette a leggyakoribb sminkbakikat, ezzel is mutatva, mennyire negatív módon befolyásolja az ember külsejét egy-egy hiba.

Ezt is szeretjük