Hányadikán ismerkedtetek meg? Ez a kapcsolatotok sorsa a számmisztika szerint

A dátum, mivel számjegyekből áll, energiákat vonz be.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A dátum, mivel számjegyekből áll, energiákat vonz be.

Ha jártas vagy benne, vagy érdeklődsz a számmisztika iránt, bizonyára tudod, hogy minden a világon, aminek a számjegyekhez köze van - így a telefonszámok, különféle dátumok, sorszámok - tulajdonságokat hordoz, és különféle energiákat vonz be.

Párkapcsolatod sorsát is befolyásolja a numerológia, mégpedig a kapcsolatotokban jelen lévő számok által. Megismerkedésetek dátuma mind közül a legerősebb, ugyanis azon a napon kezdődött kettőtök története.

Add össze a dátum számjegyeit, és ismételd mindaddig, ameddig egyjegyű számot nem kapsz, majd olvasd el a kapcsolatotokra vonatkozó leírást a kapott végösszeg alapján! Például, ha 2013.12.13-án találkoztatok először, így számolj:

2+0+1+3+1+2+1+3=13, 1+3=4

1-es

Az 1-es szám párkapcsolati szempontból kétesélyes. Az egyes ugyanis az egyén, az egy ember száma, ami sajnos könnyen előfordulhat, hogy azt jósolja, külön-külön köttök ki végül. Ezt akkor kerülhetitek el, ha megadjátok egymásnak a kellő teret, hagyjátok egymás egyéniségét érvényesülni, kibontakozni. Amennyiben erre figyeltek, úgy indulhattok el azon az úton, hogy két egész, önálló emberből végül egyek legyetek.

2-es

Párkapcsolat szempontjából a 2-es szám rendkívül szerencsés, miután a 2-es a számmisztikában az emberi kapcsolatok, a kommunikáció száma. Nálatok minden nagyszerűen működhet, legyen szó a problémák megbeszéléséről, a szexről vagy csupán az érzelmek kommunikálásáról. Párkapcsolatotok, ameddig nyitottak, őszinték vagytok egymás felé, és szeretitek egymást, rendíthetetlen lehet, akár egy erősen megépített vár.

3-as

A 3-as szám a kreativitás száma a numerológiában. Amennyiben ezt a számot kaptad végeredményként a megismerkedésetek dátuma alapján, kapcsolatotok színes, változatos lehet, nálatok feltehetően nem fog sor kerülni szakításra azért, mert a mindennapok szürkék és eseménytelenek. Rengeteg ötletetek lehet, sohasem unatkoztok. Ha az érzelmeitekkel is minden rendben van, boldog jövő várhat titeket.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

4-es

A 4-es maszkulin szám a számmisztika szerint, férfias energiákat hordoz. Ha megismerkedésetek napja alapján ezt a számot kaptad, nálatok a párod lehet a domináns, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy te - mint nő - el vagy nyomva. A maszkulin energiák sokkal inkább az egész kapcsolatra értendőek, vagyis kapcsolatotok strapabíró, erős, masszív, minden próbát kiáll. Az egésznek a feltétele a kölcsönös szerelem.

5-ös

Az 5-ös a nyüzsgés, a mozgalmasság száma, ezért nálatok a kapcsolatnak szerves része lehet, hogy jöttök-mentek, programokat csináltok, utaztok. Ha ez eddig nem volt így, akkor viszont mindenképpen változtassatok a helyzeten, a szám alapján ugyanis a kettőtök kapcsolata szomjazza ezt a fajta változatosságot. Csak úgy lehet teljesen kiegyensúlyozott a szerelmetek, ha erre is hangsúlyt helyeztek.

6-os

A  6-os a legharmonikusabb energiákat hordozó szám a számmisztika szerint, így, ha ezt a számot kaptad, nagyon szerencsésnek mondhatjátok magatokat. Párkapcsolatotok érzelmi és szexuális oldala is boldoggá tehet benneteket. Nagyon fontos azonban, hogy arra a harmóniára, amit kaptatok a sorstól, vigyázzatok. Ha ugyanis egy megoldatlan konfliktus támad köztetek, az felboríthatja, és mindent tönkretehet.

7-es

A 7-es szám a számmisztikában a szellemi energiák hordozója. Ha ezt a számot kaptátok eredményként, akkor nálatok a nagy beszélgetésekre óriási szükség lehet. Valószínűleg már a kezdetektől sokat beszélgettek egymással, ügyeljetek arra, hogy ez így is maradjon. Ha idővel elfeledkeztek erről, és csak a napi rutin szerint fontos dolgokat mondják el, az sajnos a veszélybe sodorhatja a párkapcsolatotokat.

8-as

A 8-as a siker száma a numerológiában - ha ezt a számot kaptad, az nagyon jót jósol nektek a jövőre nézve. Az ismerkedésetek ugyanis olyan dátumon történt meg, ami a szerelmeteket sikerre ítéli. Nemcsak harmonikus szerelmi életetek lehet, de ha úgy alakulnak köztetek a dolgok, hogy mindketten erre vágytok, sor kerülhet az esküvőre, és boldog családot is alapíthattok együtt.

9-es

A 9-es, hasonlóan a 6-oshoz, a béke, a szeretet, a harmónia száma. Ha a számolás végeredményeként ezt kaptad, akkor szerencsések vagytok. Minden jelen lehet ugyanis a kapcsolatotokban, ami ahhoz fontos, hogy boldogok, kiegyensúlyozottak legyetek együtt. Ne engedjétek, hogy a titeket körüllengő harmóniát bármi is felborítsa, sem egy harmadik, sem tisztázatlan viták. Ha erre nem figyeltek, az gondot okozhat.

Ezt is szeretjük