Ha csak egy kajás Instagram-oldalt követsz, ez legyen az: pihenteti a szemet

A művészettörténet-órák visszaköszönnek a tökéletesen elrendezett ételfotókon.

instafood
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a népszerű képmegosztó szolgáltatás manapság jóval többet tud, mint indulásakor, sokan manapság is úgy vélik, az csupán csücsörítő szelfik és unalmas ételfotók összessége.

De mi történik, ha valaki túllép a megszokotton, és merőben új irányba tereli a kaják megörökítését? Nos legelőször is szertefoszlanak az Instával kapcsolatos előítéletek. Annál is inkább, mivel a művész nagyon értette a dolgát, és egyedi módon életet vitt fotóiba.

Inspiráló, megnyugtató ételfotók

Adam Hillman, alias Witnery szeretett volna kitűnni a tömegből, így a klasszikus festészet vagy szobrászat helyett az ételfotózást választotta. Hillman azért is választotta az önkifejezés ezen módszerét, mert amíg a festmények és szobrok csak teljes valójukban adhatnak valódi élményt, addig ezek a fotók a monitor előtt is szemet gyönyörködtetőek. Nem utolsósorban ráadásul akár újra és újra, többféle alakzatban elrendezhetők.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Nyitókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük