Ingyenes lovaglási lehetőség Budapesten!
És országszerte
A Nyitott lovardák tárt karokkal várnak téged is! Tanulj meg lovagolni, és töltsd friss levegőn a szabadidődet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2011-ben hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Nyitott Lovardák program lényege, hogy a résztvevő lovardák előre meghirdetett időpontokban, előzetes bejelentkezés után ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak neked, illetve adottságaiknak megfelelően egyéb lovas és szabadidős programokat szerveznek számodra.

Nyitott lovardák 2011

A Lovasok.hu lovaglást népszerűsítő programsorozatának keretében 2011 április végétől augusztus végéig országszerte 40 lovardában kínálnak ingyenes lovaglási lehetőséget közel 70 alkalommal.

Nyílt napok Budapesten

  • Folyamatosan: Akadémia Lovasiskola Budapest, 17. kerület
  • Május 21.: Megafarm, Budapest, 17. kerület

A létesítményekben nem csupán ra, vagy fogatra ülhetsz fel, hanem megnézheted az istállókat, lovakat, megismerheted a biztonságos lovaglás szabályait is. A program célja, hogy a lehető legtöbben megismerjék a lovaglás szépségeit.

A nyílt napokon való részével, a lovaglás és az egyéb lovasszolgáltatások ingyenesek, de az egymásért és az állatokért való felelősségvállalás jegyében a szervezők arra biztatnak, hogy 100 forintos jelképes adománnyal járulj hozzá a rászoruló gyermekek terápiás lovagoltatásához. A lovaknak pedig - ha teheted - vigyél köszönetképpen egy-egy répát, almát.

Lovaglással az egészségért

Ha ra ülsz, a saját egészségedért teszed a legtöbbet, mert a lovaglás bizonyítottan javítja a tartást, kondíciót, erőnlétet, egyensúlyérzéket. A val való munka önbizalmat ad, oldja a stresszt, fejleszti az empatikus képességeket és a felelősségérzetet.

Ezt is szeretjük