Így tedd a csókod felejthetetlenné a pasi számára

Lehet az első vagy a sokadik, szenvedélyes vagy finomkodó, néhány dolog elengedhetetlen hozzá.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindegy, hogy az első, netán a sokadik, egy finom csókba mindenkinek beleremeg a térde.

De milyen a tökéletes csók, amitől úgy érzed, a levegőbe emelkedsz, megáll az idő, és csak ketten vagytok a világban? Ezek a legfontosabbak, amik a szívdobbantó pillanathoz kellenek!

Csak finoman!

Minden ember bőrének, ajkának más íze van. Ez így természetes, és azok, akik fizikai vonzalmat éreznek egymás iránt - márpedig többnyire ők szeretnének egymással csókolózni -, finomnak találják a másik ízét.

A kiszáradt ajkak vagy a fűszeres ételek nyomai azonban a legédesebb csókot is megkeseríthetik. Ha randira mész, és számítani lehet rá, hogy a találkozón egy csók is elcsattan, készülj előre: ne egyél erős, fűszeres ételeket, a hagymát pedig természetesen messzire kerüld el.

Fürdés után, amikor a bőröd felpuhult, egy lágy sörtéjű fogkefével óvatosan, nagyon finom mozdulatokkal dörzsöld át az ajkadat, hogy eltávolítsd az elhajt hámsejteket, majd használj valamilyen erős hidratálót, például sheavajat.

Mindig legyen nálad ajakhidratáló, amit bármikor bevethetsz, és némi mentolos cukorka, ami az instant friss lehelethez elengedhetetlen.

A cukorka egyébként azért jobb, mint a rágó, mert gyorsan elolvad a szádban, így a csók előtti pillanatban nem kell majd azon aggódnod, hova dobd a hirtelen fölöslegessé vált rágcsát - ráadásul, lássuk be, a hosszas nyammogás nem is kifejezetten nőies és vonzó dolog.

Kóstoló

Ha már egy ideje randiztok, biztosan kitapasztaltátok, mivel szerezhettek örömet a másiknak - ezek az ismeretek az első csóknál még hiányoznak, helyettük azonban ott van a mindent elsöprő izgalom.

Ha már érzed a pillangókat a gyomrodban, és hosszan egymás szemébe néztek, miközben tudjátok, hogy mindkettőtök ugyanarra gondol, akkor itt az ideje az első csóknak.

Ne kapkodjatok el semmit, a szenvedélyes nyelvcsatákra bőven lesz még időtök, inkább csak finoman kóstolgassátok egymást: puszilgasd meg óvatosan a srác ajkait, közben a kezeddel finoman cirógasd meg a haját. Meglátod, teljesen elolvad majd!

Ha az óvatos tapogatózáson túl vagytok, jöhet a nyelvtechnika, és a finom puszilkodásból szenvedélyes csókcsata kerekedhet - örök emlék lesz, amitől később is megremeg majd a térdetek.

A legfontosabb

Fontosak persze a puha ajkak, a friss lehelet, a technika és a helyszín, de a tökéletes csókhoz mégis egy dolog kell igazán: a tökéletes pasi.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az első csókból sok dolog leszűrhető, és bár a fizikai vonzalomhoz nem feltétlenül szükséges szerelem is, az biztos, hogy a csók azzal a legédesebb, akivel egyébként is megdobogtatjátok egymás szívét. Ha tökéletes csókra vágysz, keress hozzá olyan pasit, akiben teljesen megbízol, és aki előtt nem félsz feltárni az érzéseidet. Ha a srác udvarias, figyelmes, és igyekszik a kedvedben járni, biztos lehetsz benne, hogy a csók pillanatában is örömet akar majd szerezni neked.

Ezt is szeretjük