Így mulatnak a becsípett makik: a legmókásabb állatvideók a neten
Ha szeretnél öt percet lazítani, vagy egy jót nevetni, ezeket a videókat látnod kell.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az apró vagy épp nagyobbacska szőrmókok bármikor képesek arra, hogy bájos megjelenésükkel, illetve mókás tetteikkel mosolyt csaljanak az arcokra. A következő videókat milliók imádják: egész biztos, hogy miután megnézed, te is csatlakozol rajongóikhoz.

Az erjedt marula áldatlan hatásai

Sokan azért tartják szórakoztatónak a becsípett állatokat felvonultató videót, mert saját gyarló mivoltuk igazolását látják benne, holott a néhány perces film enélkül is emlékezetes.

Az Afrikában termő marula gyümölcsöt különösen kedvelik a helybéli állatok, amikor pedig lehull a földre, nem győznek lakmározni belőle.

A sárga desszert azonban ilyenkor már túlérett, a cukortartalom és az erjedési folyamatok miatt pedig az alkoholhoz hasonló hatást fejt ki azokra, akik fogyasztanak belőle.

Rendszerint így járnak az állatok is, a makiktól az elefántokon, rinocéroszokon és struccokon át mindenki dülöngél a szavannán, mielőtt édes álomba merül, majd szembesül a másnaposság jól ismert hatásaival.

A bébielefánt, aki megijedt magától

A tüsszentő állatkölykök igen nagy népszerűségnek örvendenek, elég, ha csak a világhírű pandabébire gondolunk. Internet-történelmi pillanatnak volt tanúja azonban az a turistacsoport is, akiknek sikerült lefilmezniük a kíváncsi kiselefántot, az imádnivaló videót ugyanis azóta már több mint nyolcmillióan nézték meg.

A kis vakmerő nem átallott érdeklődően közelíteni az emberek felé, azonban ekkor akkorát tüsszentett, hogy maga is megrémült, és sietve mamája lábai közé menekült. A szeretnivaló kiselefánt épp olyan volt, mint az esetlen, de bűbájos rajzfilmhős, Dumbo.

A legviccesebb francia bulldog

Az aprócska kutyakölyök már simogatnivaló küllemével is rabul ejt bárkit, azonban híressé azáltal vált, hogy a videó 59 másodperce alatt sem sikerült kiviteleznie egy teljes átfordulást, hogy aztán talpra állhasson. A kis francia bulldog számtalanszor fordul jobbra, majd balra, egyre csak gördül és hempereg, míg a videó végén már nemtetszésének is hangot ad.

Az egyszerű, de bájos filmet nem csupán a legjobb japán állatvideók, de az internet legnépszerűbb videói között is számon tartják.

A csikis lajhármaki

Sonya, a csiklandozástól magát a mennyekben érző lajhármaki évek óta vezeti a vicces videók toplistáját. Nagy szemeivel és sajátos megjelenésével is mosolyra késztet bárkit a kis állat, azonban tulajdonosa a lajhár kényeztetéséről is gondoskodik, melyet utóbbi a legnagyobb örömmel fogad.

A maki feltartott kezeinél és elégedett pofijánál csak csalódottsága kifejezőbb, mikor abbahagyják a csiklandozást.

Melyik a kedvenc állatvideód a neten?

Ezt is szeretjük