Így készülj fel a láthatatlan lények fogadására

3 angyalvonzó lépés

Ha megfelelően kéred az őrangyalaid segítségét, téged is meglátogathatnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az angyalokról szóló leírásokat sokan az ősi vallások tanaiból ismerik, míg vannak, akik már érezték őrangyaluk jelenlétét, és többen számolnak be az angyalokkal kapcsolatos hétköznapi tapasztalataikról. A hagyományos felfogás szerint az angyalok olyan hírnökök, akik az ég és a föld között közvetítenek információkat. Olyan halhatatlan, tiszta tudatú lényeknek tartják őket, akik az idő és tér korlátaitól mentesen élnek.

A különböző ábrázolások számtalan formájú, alakú és színű angyalt jelenítenek meg. Némelyek olyan hatalommal rendelkező lényeknek képzelik őket, akik az egész univerzumot megalapozó titkos misztériumokkal foglalkoznak, és azért lépnek kapcsolatba az emberrel, hogy az univerzum szeretetét közvetítsék neki.

Mások viszont úgy gondolják, hogy az angyalok az ember lelki társai, akiknek az a kötelességük, hogy segítsenek kibontakoztatni spiritualitásunkat.

Akik angyaljelenésekről számolnak be, azt mondják, a a lélek világának képviselői azért látogatták meg őket, hogy spirituális fejlődésüket segítsék, vagy lelki védelmet nyújtsanak a megpróbáltatásokkal szemben. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot őrangyaloddal, akkor a következő lépések segítségével felkészülhetsz a láthatatlan lények fogadására.

Tisztítás

Ha erős kapcsolatot akarsz kialakítani az angyalokkal, az első és legfontosabb lépés, hogy megtisztítsd önmagadat és környezetedet. Ennek az az oka, hogy az angyalok sokkal magasabb rezgésszinten léteznek, mint amiről az emberek tudnak.

Ők a lélek világában élnek, míg az embereket elsősorban a fizikai világ és érzékszerveik határozzák meg. Az angyalok természetes módon vonzódnak azokhoz, akik harmonikusan, magasabb tudatállapotban léteznek.

Ha tehát helyet akarsz adni az angyaloknak az életedben, szabadulj meg az otthonodban felhalmozódott felesleges kacatoktól. Ezután a tested méregtelenítéséről se feledkezz meg. A leghatékonyabb módszer a léböjt, de ha ezt elsőre túl megterhelőnek találod, akkor könnyíts az étrendeden, és egy hétig ne fogyassz húst, cukrot és alkoholt. Emellett igyál tisztító gyógyteákat, mint a kamilla vagy a csalán.

Melyik őrangyal vigyáz rád?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Így készíts angyaloltárt!

Az angyaloltár egy olyan hely, ahová szívesen látogatnak el az angyalok, de ahová te is nap mint nap visszatérhetsz megnyugodni és feltöltődni. Amikor angyaloltárt készítesz, egy örömöt és harmóniát sugárzó helyet hozol létre, ami segít abban, hogy figyelni tudj és nyitott légy a láthatatlan energiákra. Az oltárhoz a következőkre van szükséged: pozitív hangulatú képek, friss virág, gyertya, illóolaj vagy füstölő, kristályok vagy kövek.

Válassz olyan képeket, amelyekről úgy gondolod, hatásosan ábrázolják azt, amit szeretnél elérni, legyen az a boldog párkapcsolat, a harmónia vagy a bőség. Emellett bármilyen más dolgot elhelyezhetsz az oltáron, amely az életedbe bevonzani kívánt dolgokat testesíti meg - bízd a fantáziádra és a kreativitásodra, hogy mi az, ami eszedbe jut! Akaszthatsz az oltár fölé szélcsengőt is. Minden nap szánj egy kis időt arra, hogy az oltár előtt elmélkedj - a vágyadra és az őrangyalodra gondolj, közben pedig hagyd, hogy a lelkedet béke és pozitív érzések járják át!

Írj levelet az angyalodnak!

Ha valamilyen problémád megoldásához szeretnéd az angyalok segítségét kérni, fordulhatsz hozzájuk levélben is. Gondolataid megtisztításának és rendszerezésének is egyszerű, hatékony módja, ha részletesen leírod azt a helyzetet, melynek nem találod a megoldását. Vegyél elő egy papírt és egy tollat, és engedj szabad folyást a gondolataidnak! Hagyd, hogy az érzéseid a papíron testet öltsenek! Írd le minden aggodalmadat, sorold fel, ami feldühített, és ne tarts vissza semmit, ami eszedbe jut! Írd le, mitől félsz, miben csalódtál és mit szeretnél elérni!

Ha végeztél, ne olvasd el, amit írtál, hanem égesd el! Add át kéréseidet az angyaloknak, és kérd meg őket, hogy hallgassák meg!

Az angyalok érzékelése

Előfordulhat, hogy bizonytalan vagy abban, megérkezett-e hozzád az angyalod. Bár az angyalok az öt érzékszervvel nem érzékelhetők, lelki szemeiddel láthatod őket, és általában nem hagynak kétséget jelenlétük felől. Ha angyal van a közelben, akkor a szoba hangulata hirtelen megváltozik. Úgy érezheted, mintha melegség venne körül. Esetleg bizsereg körülötted a levegő, vagy úgy érzed, végigfut a gerinced mentén egy energiafolyam.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az is lehet, hogy szeretetet és túláradó lelki békét érzel, sőt, egyesek gyakran könnyű, nyári szellőhöz hasonlítható légáramot érzékelnek. Mások pedig a felhők elrendezésében látják meg az angyalokat. Ha egyelőre nem érzed angyalod jelenlétét, akkor több időre van szüksége, hogy fel tudja venni veled a kapcsolatot. Ilyenkor is folytasd a kapcsolatkeresést és a tested megtisztítását, hogy érzékelni tudd az apró jeleket!

Cikkünk Hazel Raven Angyalbiblia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • katasztrófa
  • jövő

Ezt kell tenned 2012-ig

Ezt is szeretjük