Így emlékezhetsz az előző életedre a számmisztika segítségével

Számold ki a nevedből, milyen feladatokat hoztál előző életedből, és tudd meg, mi a teendőd velük.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A számmisztikában a karmára elsődlegesen azok a számok utalnak, amelyek hiányoznak a születésedkor kapott nevedből. Ezek azt jelzik, hogy életed mely területén áll fenn egyensúlyhiány, és utalnak arra, hogy előző megtestesülésedben milyen feladatokat hanyagoltál.

Számold ki a felhalmozott karmád számát, és tudd meg, milyen teendőket hoztál az előző életedből.

Így számold ki!

Ennél a számmisztikai módszernél a nevedből hiányzó számok segítségével kell kalkulálnod. Ha például Kovács Ágnesnek hívnak, akkor a következőképpen számolj:

K O V Á C S Á G N E S
2+7+6+1+3+3+1+3+5+5+3

Ebből a kombinációból hiányzik a 4-es, a 8-as és a 9-es, tehát, ha ezeket összeadod, akkor 4+8+9=21. A kapott számot le kell egyjegyűvé redukálni, így a végeredmény a 3-as szám Kovács Ágnes esetében.

A B C D E F G
1 2 3 4 5 8 3
H I J K L M N
5 1 1 2 3 4 5
O Ö P Q R S T
7 O+E 8 1 2 3 4
U Ü V W X Y Z
6 U+E 6 6 6 1 7

 

1-es

Előző életedben talán túlzottan irányítani akartál másokat, de az sem kizárt, hogy visszaéltél a felettük való hatalmaddal. Lehet, hogy családfőként nem vetted figyelembe környezeted igényeit, de az is elképzelhető, hogy uralkodói jogokat gyakoroltál. Ebben az életedben valószínűleg erős akaratú emberekkel találkozol, hogy kiegyenlítsd a karmikus tartozásod.

2-es

Előző életedben valószínűleg nehézséget okozott a másokkal való együttműködés és közös munka, ami miatt nem kizárt, hogy el is szigetelődtél környezetedtől. Akár önként választottad a magányt, akár kényszerből kellett megtapasztalnod, jelenlegi életedben lehetőséget kapsz arra, hogy fejleszd a szociális képességeidet és a toleranciádat. Azonban lehet, hogy meg kell küzdened a pletykákkal.

3-as

Előző életedben valószínűleg feláldoztad kreativitásodat az anyagi javak oltárán, de az sem kizárt, hogy nem fordítottál elég gondot a képességeid kibontakoztatására. Ugyanakkor talán irigykedve szemlélted vagy kritikával illetted mások tehetségét. Mostani életedben lehetőséget kapsz arra, hogy teremtőerődet kifejezd. Élj vele!

4-es

Előző megtestesülésedben keményen és célirányosan dolgoztál, ám emiatt sok minden háttérbe szorult az életedben, beleértve az érzelmeket és az emberi kapcsolatokat, de a lelked mélyebb igényeit is. Nem kizárt, hogy egy rögeszméhez kötődtél túlságosan. Ebben az inkarnációdban több olyan lehetőség kerül az utadba, melynek kapcsán a lelked szavát követheted, ám többször kell megbirkóznod az elengedés nehéz feladatával is. Viszont ez a harmóniához vezető út.

5-ös

Előző életedben valószínűleg afféle aranyifjúként éltél, aki kerülte a felelősséget, és menekülni igyekezett azokból helyzetekből, amelyek helytállást követeltek tőle. Emiatt nehezedre esett szoros kapcsolatokat kialakítani, illetve állhatatosnak maradni, és ebben az életedben fontos feladatod, hogy ezt pótold. Valószínűleg sok különböző emberrel hoz össze a sors, hogy megtanuld elfogadni őket, és kialakítani a saját értékrended, melyhez hű maradsz.

6-os

Előző életedben a jelek szerint sok érzelmi sebet szereztél, ami miatt azt gondoltad, nem lehet megbízni másokban. Így valószínűleg nem is sikerült egyenrangú kapcsolatokat létrehoznod - vagy feladtad magad, vagy igyekeztél mások fölébe kerekedni. Ebben a megtestesülésedben fontos feladatod, hogy kifejleszd magadban a mások iránti bizalmat, és megtanulj olyan kapcsolatokat kialakítani, amelyek az egyenrangúságon alapulnak. Nem biztos, hogy mindez zökkenőmentes lesz, de megtapasztalhatod a magasabb rendű harmóniát.

7-es

Előző életedben valószínűleg a társadalom szellemi elitjéhez tartoztál, és intellektuális irányító pozíciót töltöttél be, például bíróként vagy hivatalnokként. Ám az érzéseid talán nem zárkóztak fel az intelligenciádhoz. Nem kizárt, hogy súlyos ítélettel illetted azokat, akik nálad kevésbé okosak voltak, vagy nem osztották a véleményed. Ebben az életedben fontos feladatod, hogy ötvözd a tudományt és az intuíciót.

8-as

Lehetséges, hogy önpusztító életformát folytattál előző megtestesülésedben, vagy gazdagságoddal próbáltál másokat manipulálni. Mindez feltehetően abból a félelmedből fakadt, hogy önmagadért nem értékelnek mások. Ebben az életedben talán folyamatosan megkérdőjeleződik a tekintélyed, de közben rájöhetsz, hogy nem a hatalmadért, hanem a személyiségedért lehet szeretni téged.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

9-es

Előző életedben talán művész voltál, ám álmodozásod inkább menekülés volt a hétköznapok kihívásai elől, mint termékeny, alkotó életforma. Mivel nem vetted fel a kesztyűt, elképzelhető, hogy mások könnyen kihasználtak. Ebben az életedben meg kell tanulnod a sarkadra állni, és az idealizmust gyakorlatiassággal párosítani.

Ezt is szeretjük