A Barátok közt színésznőjeként ismerte meg az ország - Most fotóiból nyílt kiállítás
A Vígszínház színésznőjének nem a szakmája az egyetlen szenvedélye: imád fotózni, idén önálló kiállítása is nyílt.

Barátok közt mátyás király tér
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hullan Zsuzsa, akit az ország a Barátok közt Szentmihályi Szilviájaként ismert meg, igazán sokoldalú személyiség, mivel nemcsak a színpadon és a képernyőn, hanem a kamera másik oldalán is szívesen bontogatja szárnyait.

A Vígszínház színésznője régóta hódol a fotózás szenvedélyének, így úton-útfélen megörökíti a legkülönlegesebb pillanatokat, élményeket. A hosszú évek alatt rengeteg képet készített, melyekből egy hatalmas csokorra valót 2019. június 17-ig a közönség is megcsodálhat a budapesti K11-ben.

Hobbiból szerelem

Ahogy sokan mások, eleinte ő is szeretteit fotózta, aztán, ahogy telt-múlt az idő, a családi fényképek mellett egyre több olyan felvétel készült, melyet valamiért érdekesnek talált. Közülük párat a közösségi médiában is megosztott, ami utólag nagyon jó ötletnek bizonyult, azok láttán ugyanis Fodor János, a Rádió Bézs főszerkesztője felajánlotta, hogy megszervezi a színésznő első önálló kiállítását.

"Csodálatos érzés a képeimet egy kiállítóterem falain látni."
"Csodálatos érzés a képeimet egy kiállítóterem falain látni."

Először nem is akart hinni a fülének, annyira meglepődött az ajánlattól. Majd, amikor rájött, hogy szó sincs tréfáról, hatalmas izgalommal elkezdte válogatni a képeket, április végén pedig megnyílt a kiállítás.

- Csodálatos érzés a képeimet egy kiállítóterem falain látni - a színésznő a National Geographic újságírójának mesélt a nagyszerű lehetőségről.

Az intuíciói vezérlik

Bár nem hivatásos fotós, utazásai alkalmával mindig magával viszi kameráját, és, ha lát valami izgalmasat, amiben szerinte jóval több lehetőség rejlik egy szimpla képnél, már kattintja is a gépet. Zsuzsát az intuíciói vezérlik, mivel azok még sosem hagyták cserben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kíváncsi természeténél fogva minden érdekli, ám az ablakokhoz különleges szerelem fűzi. A kiállításon közülük kilencet lehet megtekinteni, és ki tudja, talán a legközelebbi kiállítás alkalmával a teljes gyűjteményét megmutatja. Hullan Zsuzsa fotókiállítása 2019. június 17-ig megtekinthető a K11-ben, hétköznapokon 10-18 óráig. Az alábbi galériában pedig ízelítőt kaphatsz nagyszerű fotóiból.

Képek forrása: Hullan Zsuzsa.

Ezt is szeretjük