20 perc alatt feltölt a mobilod, ha ezt használod

És még sok másra is képes

A Huawei Mate 9 december elejétől elérhető Magyarországon.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Huawei Magyarországon is bemutatta új prémium okostelefonját, a Mate 9-et egy exkluzív rendezvény keretében. A Mate 9-re a Huawei a P9 és P9 Plus telefonjaihoz hasonlóan 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő-garanciát és 3 hónap cseregaranciát kínál. Az új készülék kiemelkedően gyors és akadozásmentes működésre képes Kirin 960 csúcsprocesszora miatt, az 5,9 inches, vagyis közel 15 centiméteres Full HD kijelző pedig felejthetetlen felhasználói élményt nyújt.

A SuperCharge gyorstöltési technológiának köszönhetően használója mindössze 20 perc alatt egy egész napra elegendő energiával töltheti fel a telefon akkumulátorát. A Mate 9 hátlapi kamerája egy második generációs Leica dual lencsés kamera, melyet 2x nagyítású Hybrid Zoom technológiával látták el, a csodás színekről pedig a 12 megapixeles RGB és egy 20 megapixeles monokróm szenzor gondoskodik.

A Huawei Mate 9 december 6-tól ezüst, arany és szürke színekben, memóriáját tekintve 4 GB RAM + 64 GB ROM verzióban már elérhető a Media Marktnál, az Extreme Digitalnál és az Euronicsnál, de a későbbiekben még több kiskereskedelmi partner polcain megtalálhatjuk majd. A Telekomnál szintén december 6-án kezdődött a szürke színű verzió értékesítése. Az okostelefon a Vodafone-nál és a Telenornál 2017 januárjától lesz elérhető, szintén szürke színben. A Mate 9 Huawei által javasolt bruttó fogyasztói ára 229 990 forint lesz.

3-3-3 garancia

A Huawei a P9-hez és a P9 Plushoz hasonlóan a Mate 9 okostelefonhoz is speciális 3-3-3 garanciát kínál, ami egyedülálló a hazai piacon. Ennek értelmében a vállalat a szokásos 2 éves gyártói garanciát toldja meg egy plusz évvel, így amennyiben a telefon a vásárlástól számított három éven belül elromlik, a gyártó garanciálisan javítja azt.

A Huawei a készülék képernyőjére is három hónap garanciát biztosít: ha a megvásárlástól számított első három hónapban bármilyen sérülés éri a Mate 9 képernyőjét, a Huawei ingyenesen cseréli azt. Amennyiben pedig a készülék hardvere meghibásodna a vásárlás utáni első három hónapban, a Huawei javítás helyett kicseréli a telefont. A Huawei 3-3-3 garanciája abban az esetben jár a Mate 9 készülékhez, amennyiben a készülék tulajdonosa a telefon HiCare alkalmazásán keresztül regisztrálja a készüléket a vásárlást követő egy hónapon belül.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Huawei idén is kiváló évet zárt: Közép-Kelet-Európában a második legnagyobb okostelefon-eladó lett. Hazánkban a Huawei fogyasztói üzletágának ügyfélszolgálati call centerében megnégyszerezte a hívásokat fogadó kollégák számát - ez a központ már a hét minden napján hívható reggel 8 órától este 8 óráig. Emellett újabb 67 postahelyet kapcsoltak be szervizhálózatába, így már országszerte 117 postahivatalban adhatók le javításra a Huawei és Honor mobilkészülékek.

Ezt is szeretjük