Simán feszesebb
Svájci kutatók - számtalan gyógynövény és a legmodernebb biotechnológia felhasználásával - megalkották a Hoodia Slimming Serumot. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A zsírbontást elősegítő, karcsúsító és testformáló gél állagú szérum, megbízható hatással bír a cellulit ellen. A patikákban kapható kozmetikum méltó társa az ismert Hoodia Spray-nek. Míg utóbbi az étvágy csökkentésével segít minket a kívánt alak elérésében, addig az alakformáló szérum célzottan, a problémás területeken fejti ki a karcsúsító hatását.

Naponta kétszer használva, már néhány hét alatt látványos eredményt érhetsz el a nem kívánt zsírpárnákkal és a narancsbőrrel szembeni küzdelmünkben.

A narancsbőr nem csak a ducikat sújtja

Gyakori probléma, főleg a hölgyeknél, hogy hiába a sikeres testsúlycsökkenés, mégsem vagyunk elégedettek. Megnézve magunkat a tükörben vagy felvéve egy-egy testhezálló ruhadarabot, azt látjuk, hogy a problémás helyeken még mindig zsírpárnák dudorodnak és ráadásul a nők közel 80%-át érintő narancsbőr is makacsul tartja magát. Ilyenkor kiegészítő kezelésre van szükség, egy célzottan alkalmazható karcsúsító szérumra, narancsbőr elleni hatással.

A cellulit jellegzetes dudorait a növekvő zsírsejtek tömörülése és a bőrfelszín felé vándorlása, valamint a mikrokeringés és nyirokáramlás elégtelensége együtt okozza. A Hoodia Slimming Serum egymást kiegészítő és felerősítő zsírbontó, mikrokeringést támogató valamint ödémát csökkentő hatásának hála, nem pusztán a sziluetted válik karcsúbbá, hanem a narancsbőr tünetei is jelentősen enyhülnek.

Egyedi összetétel

A legmodernebb eljárással készülő Hoodia karcsúsító, cellulit elleni szérum speciális kis gömbökbe - liposzómákba - zárt hatóanyagai, a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. A szúrós csodabogyó egy rutin nevű hatóanyagot tartalmaz, mely erősíti a hajszálerek falát, és antioxidáns hatással is bír. A borostyán és a vadgesztenye kivonatában található két szaponinnak, a hederinnek illetve escinnek köszönhetően szintén erősödik a kapillárisok érfala, és csökken a sejt közötti folyadék felgyülemléséből adódó ödéma.

A koffein értágító hatása révén serkenti a mikrokeringést, segítve a lerakódott salakanyagok eltávolítását, ám ezzel együtt zsírbontó hatása is szót érdemel. Ugyancsak a zsírbontást szolgálja három további hatóanyag, a carnitin, a jód és egy biotechnológiai úton előállított, három aminosavból felépülő fehérje, azaz tripeptid. A barna alga, a keserű narancshéj és a rozmaring bőrfeszesítő hatása már kis idővel a szérum felvitelét követően is érezhető.

Kettős hatás

A Hoodia Slimming Serum a bosszúságot okozó zsírsejtek ellen két irányból, a mikrokeringés javításával és a zsírbontás fokozásával indít támadást. A problémás területeken a karcsúsító és cellulit ellenes kettős hatásának köszönhetően a bőr sokkal feszesebbé válik és ezzel egyidejűleg búcsút inthetsz a felhalmozódott zsírnak. Nincs más dolgod, mint a gyógynövényekben gazdag szérummal naponta kétszer bekenni a kezelendő testrészeket.

A könnyen felszívódó gélt érdemes gondosan bemasszírozni, mert így még látványosabb eredményt érhetsz el.
Csak úgy, mint a Hoodia Spray, a Hoodia Slimming Serum is gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban kapható.
www.hoodiaspray.eu
www.herb-pharma.com(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1753821&banner=1753822&ord=RANDOM_NUMBER)%)
Ezt is szeretjük