Hol élhettél előző életedben? Életszámod elárulja

Egy nagyon egyszerű számolás kell csupán, hogy megtudhasd életszámod. Mutatjuk!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem egyszer történt már olyan, hogy kisgyerekeknél előjöttek előző életük emlékei, ám mint hallhattál már róla, az esetenként gyerekkorban még élénken élő emlékek felnőttkorra zömében elhalványulnak.

Szerencsére a számmisztika most segít, hogy többet megtudhass előző életedről. Számold ki életszámod, és lent olvasd el, hol élhettél az alapján korábbi inkarnációdban.

Az életszám kiszámolása: születési dátumod számjegyeit összeadva, majd az összegét is, mindaddig ismételve, amíg egyjegyű szám nem lesz az eredmény, megkapod életszámod. Példa: 1986. 05. 13. születésnappal 1+9+8+6+5+1+3=33, 3+3=6, vagyis 6-os az életszám.

1-es életszám

Előző életedben feltehetőleg alacsony sorba született, ám ambiciózus európai ember lehettél, aki szerette volna sokra vinni. Esetedben tehát két szélsőség esélyes előző életed lakhelyeként. Kisvárosból vagy faluból indulhattál útnak egy nagyváros felé szerencsét próbálni, tehát mind a csendes falusi életet, mind a nyüzsgést megtapasztalhattad.

2-es életszám

Előző életedben olyan ember lehettél, aki sokat volt egyedül, ám nem azért, mert nem találta meg a hangot másokkal, hanem mert szükséged lehetett az egyedüllétre a merengéshez vagy forradalmi gondolatok megálmodásához. Érdekelhetett a nagyvilág, így utazóként bejárhattad a világot, főbb székhely nélkül, vagy egy távoli szerzetesrendben telhettek napjaid.

3-as életszám

Kétkezi munkásként dolgozhattál egy gyárban előző életedben, a szalagmunka pedig nem tölthetett el túl nagy lelkesedéssel. Nagy valószínűség szerint egy lendületes iparral rendelkező nagyvárosban élhettél, füstölgő gyárkémények, macskaköves utcák, sötét sikátorok, csörgő-zörgő kocsik és hangos éjszakai mulatók környezetében, Londonban, Párizsban.

4-es életszám

Előző életedben a számmisztika szerint vándor lehettél, így egy konkrét lakhelyed nem volt. Sokféle kultúrát, sokféle embert megismerhettél, és mindig ott lehettél otthon, ahol éppen kedvesen fogadtak, vagy ahol álomra hajtottad a fejed. Talán hiányozhatott egy valódi otthon, de pozitív élményeid és tapasztalataid kárpótolhattak mindenért.

5-ös életszám

Kalandvágyad mérhetetlen lehet mai életedben, ezért előző életedben feltehetőleg ingerszegény környezetben élhettél. Lehettél egy olasz zárdában apáca, de talán egy aprócska balkáni falu egyik eldugott házikójában is élhetted életed, ahonnan nem kizárt, hogy szinte ki sem tetted soha a lábad. Lehetséges, hogy erre nem is vágytál, de jelenlegi inkarnációdra ez erősen kihathat.

6-os életszám

Ha 6-os az életszámod, nagy szükséged lehet a harmóniára, ami arra enged következtetni, hogy előző életedben sajnos ebből nem sok jutott. Valószínűleg háborús időszakban éltél, olyan területen, ahol harckocsik és bombázás zaja vett körül. Lakhelyed nagy eséllyel a világháborúkban részt vevő országok valamelyike lehetett.

7-es életszám

A műveltség nagyon fontos lehet a számodra, előző életedben  tehát feltehetőleg olyan helyen vagy korban élhettél, ahol vagy amikor nem a tudománynak volt meghatározó szerepe. A számmisztika szerint élhettél például a középkorban, egy angliai városban, mai szemmel kezdetleges körülmények közt, ahol szinte üldözték azokat, akik a világ működését szerették volna kutatni, megérteni.

8-as életszám

Ma pénzügyeid tekintetében sikeres lehetsz, vagy majd sikerek várhatnak, előző életedben azonban ebből következően szegény sorsú ember lehettél. India, Afrika szegényei közé tartozhattál, vagy éppen egy pénztelen, nagy álmokkal, de kevés lehetőséggel rendelkező illető is lehettél a világ másik részén, valószínűleg nagyvárosban, ahol vágyakozva nézhetted a gazdagokat.

9-es életszám

Mivel ma nyugalomra és biztonságra vágyhatsz leginkább, előző életedben lakhelyed veszélyes lehetett. Bizonyára nem elégítette ki igényeidet egy csendes falu vagy város, ezért ha oda is születtél, továbbléphettél, és különlegesebb környékre költözhettél. Élhettél dél-amerikai dzsungelben, pálmatetős házban, de akár Afrikában is, oroszlánok és orrszarvúk között. Lakhelyed izgalmas és veszélyes lehetett.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük