Hogyan veszed fel a telefont? Ezt árulja el rólad a pasinak

Már az is sokat elárul rólad a pasinak, hogyan veszed fel a telefont, amikor felhív.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megváratod a pasit, vagy azonnal felkapod a telefont? Lelkesen szólsz bele a kagylóba, vagy inkább kimért vagy?

Amikor a kiszemelt pasi felhív, már abból is sok mindent leszűrhet, hogyan veszed fel a telefont.

Ha lelkesen felkapod a telefont

Ha az első csengetés még véget sem ért, te máris felveszed a telefont, és fülig érő mosollyal, hangosan és örömtől sugárzó hangon szólsz bele, a pasi lelki szemei előtt valószínűleg megjelenik a kép, amint egész nap a mobilodat bűvölve üldögélsz, és közben különböző képtelen forgatókönyveket gyártasz a fejedben, hogy miért nem hívott még.

Ha hallatszik a hangodon, hogy hatalmas kő esett le a szívedről, mikor megláttad a nevét a kijelzőn, azzal meg is ijesztheted egy kicsit, és nem biztos, hogy legközelebb is keres majd.

Illemszabályok a randin

Ha a pasi azért hív fel, hogy randira hívjon, érdemes tájékozódnod, hogy milyen illemszabályokat kell betartani a romantikus találkán. Te mindet ismered? Teszteld!

Ha hosszú várakozás után, unottan köszönsz

A másik véglet az, amikor - gyakran taktikai okokból - hosszú másodpercekig nem veszed fel a telefont, és, amikor az utolsó pillanatban végül mégis megnyomod a hívásfogadás gombot, olyan hangon szólsz bele, mintha a legrosszabbkor hívott volna valaki, akivel egyáltalán nem akarsz beszélni.

Persze nem szabad rögtön elárulni a pasinak, hogy teljesen odavagy érte, de ez a módszer sem célravezető, mert vagy rögtön átlát majd a szitán, vagy azt hiheti, hogy nem akarsz vele beszélni, és egyáltalán nem érdekel téged - ennek következtében pedig a lelkesedése is alábbhagy majd.

Két-három csengés után csevegő hangon szólsz bele

Ez az arany középút: amikor úgy veszed fel a telefont, mintha a legjobb barátnőd vagy valamelyik kedves rokonod hívna. Ez a forma teljesen természetes, minden erőlködéstől mentes, ráadásul magadat adod, így a srác tudja majd, hogy nem színészkedsz, nem játszod meg magad előtte. Érezni fogja, hogy örülsz a hívásának, de nem csinálsz nagy ügyet az egész dologból, laza és fesztelen vagy, amivel az ő dolgát is nagyban megkönnyíted. 

Ezt is szeretjük