Hogy alakulnak a pénzügyeid?

Dobd ki kockával!

Talán jelentős anyagi fejlődés vár rád az elkövetkező időszakban. Láss előre három kocka segítségével!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kockajátékok évezredek óta ismertek az egész világon. A kockavetés már az ókori Európában is közkedvelt szerencsejáték, illetve jóslási forma volt - ezt két kocka és egy pohár segítségével játszották. Mi most megismertetünk egy háromkockás változattal, melynek segítségével megjósolhatod, miként alakulnak a pénzügyeid.

Hogyan jósolj?

Először is, készíts egy dobótáblát. Fogj egy kartonlapot, és rajzolj rá egy 30 centiméter átmérőjű kört - érdemes körzővel készítened. Ezután fogj három dobókockát, és dobj. A kockák, melyek a kör közepére estek, adják a jóslás eredményét. Azokat, amelyek a vonalon, illetve azon kívül helyezkednek el, nem kell figyelembe venned. Ha egy sem esett a kör belsejébe, illetve a kapott eredmény kisebb mint három, újra kell dobnod.

Mit mond az eredmény?

3: A hármas szám szerencsét ígér a pénzügyek terén. Váratlan fordulatnak köszönhetően anyagi helyzetedben komoly javulás áll be. Mindössze arra kell figyelned, hogy ne szaladjon el veled a ló: kezeld megfontoltan a hirtelen jött bevételt.

4: Figyelj az apróbb jelekre! Könnyen előfordulhat, hogy annak a kellemetlen pénzügyi helyzetnek, melyet a négyes szám jósol, már most vannak előjelei. Ha időben kapcsolsz, még elkerülheted a komolyabb bajt!

5: Ez a szám az élet több területén is szerencsét hozhat neked. Szinte csak kívánnod kell, és vágyaid teljesülni fognak. Anyagi szempontból az ötös olyan gyarapodásra utal, melyet már jó ideje megérdemeltél volna.

6: Szakmai, illetve pénzügyi tekintetben a hatos szám balszerencsét, váratlan fordulatot jelent. A következő időszakban járj nyitott szemmel, és készülj fel azokra a szituációkra, amikor gyors döntéseket kell hoznod.

7: Munkatársad vagy valaki a közvetlen környezetedből rosszindulatú pletykát terjeszt rólad. Előfordulhat, hogy ennek pénzügyi kihatása is lesz. Ebben az esetben készülj fel arra, hogy megvédd magad.

8: Komolyabb pozitív változásokra kell számítanod. A nyolcas szám rezgései pénzügyi szempontból kimondottan kedvezőek. Előfordulhat, hogy egy közeli ismerősnek köszönhetően plusz bevétel üti a markodat.

9: Szakmai életedben vitákat jelezhet a kilences szám. Ezek azonban építő jellegűek, ráadásul hosszabb távon anyagi gyarapodást hozhatnak. Pénzügyi helyzeted a következő hónapokban stabilizálódni fog.

10: Harmónia, nyugalom és kiegyensúlyozottság - ez a szám az élet több területén is pozitív változást, illetve állandóságot ígér. Anyagi szempontból biztonságot, illetve kisebb szintű növekedést jelez. Lovagold meg a kínálkozó lehetőségeket!

11: A szám rezgései búcsút jeleznek. Ha már fontolgatod egy ideje, hogy munkahelyet váltasz, most érdemes megtenned a lépést. Döntésed nyomán pénzügyeidben is javulás áll be a következő hónapokban.

12: Fontos, hogy az elkövetkezendő hetekben résen légy. Gyorsan kell elhatározásra jutnod, nem engedheted meg magadnak a hezitálást. Egy kis szerencsével azonban döntéseid nyomán pozitív pénzügyi fordulatra számíthatsz.

13: Készülj fel némi kellemetlenségre, ami az anyagiakat illeti. Nem lesz tartós ez a pénzügyi szempontból nehéz időszak, de előfordulhat, hogy össze kell húznod a nadrágszíjat. Szükséged lesz némi kitartásra és optimizmusra.

14: Egy ismeretlen személynek köszönhetően anyagi helyzeted jelentős javulásnak indul. Arra azért vigyázz, hogy ne bízz meg feltétel nélkül az újdonsült barátban, viszont használd ki az általa kínált lehetőséget!

15: Nem árt némi óvatosság. Távolabbi ismerőseid között akadhat valaki, akinek köszönhetően anyagi biztonságod megbillenhet. Járj nyitott szemmel, és ne vágj bele semmilyen kétes kimenetelű üzletbe!

16: Kiváló, a 16-os szám az élet több területén is szerencsét jósol! Ha vállalkozásba fognál, most érdemes belevágnod a nagy kalandba. A pénzügyi siker szinte borítékolható a következő hónapokban.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

17: Egy hozzád nem túl közel álló személy miatt változtatnod kell a terveiden. Mindez nem kevés kellemetlenséget okoz számodra, ám hosszabb távon még jól is jöhet. Elsősorban a pénzügyek terén mutatkozik meg a pozitív változás.

18: A legszerencsésebb szám a kockajóslásban. Ha nincsenek komolyabb pénzügyi problémáid, állandóságot jelez, amennyiben anyagi helyzeted nem elég stabil, úgy fejlődésre, gyarapodásra utal 18-as.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mi a tipikus hibád a karrier terén?

Ezt is szeretjük