Hisztiriadó: 3 dolog, amivel elriaszthatod magad mellől a srácokat
Ha nem szeretnéd, hogy a fiú, aki bejön neked, faképnél hagyjon, akkor hanyagold a következőket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lánynak lenni nem egyszerű dolog, pláne abban az esetben, ha még a tinédzseréveidet taposod. Sajnos átugrani ezt az időszakot nem lehet, ezért meg kell tanulnod minimális hisztivel átvészelni, amennyiben nem szeretnéd elüldözni magad mellől a srácokat.

Nem szólok hozzád!

Ugyan már! Az óvoda régen a múlté, hagyd ezt a badarságot, ha éppen a pasi megsértett. Pláne akkor, hogyha már bocsánatot kért, ugyanis - a filmekkel ellentétben - nem fog a lábaidhoz omolva esedezni neked.

Ha már úgy alakult, hogy sikerült valamin összezördülnetek, akkor azzal, hogy nem szólsz hozzá, csak tovább feszíted az amúgy is vékony húrt. A duzzogás és a közöny helyett inkább próbálj meg ésszerűen kommunikálni, ha nem szeretnéd, hogy a srác végleg megunja a kis játékodat!

Ne hisztizz!

Az élet nem habostorta, nem mindig történnek úgy a dolgok, ahogyan az ember lánya eltervezi. De ez még nem jelenti azt, hogy neked rögtön hiszti üzemmódba kell kapcsolnod. Ne csapkodj, ne kiabálj, a felesleges sírást és a gyerekes toporzékolást hagyd abba! Azzal ugyanis csak annyit érsz el, hogy a pasi felhúzott szemöldökkel néz rád, és otthagy, hogy magadban tombolhass.

Egyszer-kétszer persze mindenkinél elszakad a cérna, és az sem jó, ha magadba fojtod azt, ami bánt. Próbáld megtalálni az arany középutat: számolj tízig, és gondolkodj el, hogy valóban az életed múlik-e rajta.

Állandó panaszkodás

Tinédzsernek lenni nem könnyű, de sajnos elkerülhetetlen. Azonban attól, hogy állandóan csak panaszkodsz, nem lesz jobb, sőt, előbb-utóbb mindenkinek az agyára fogsz menni. Hidd el, egyik pasi sem szeretné nap mint nap hallgatni, hogy ki nem állhatod a szüleid, eleged van a suliból és a tanárokból, ráadásul a hasad is görcsöl.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Másnak is vannak könnyebb és nehezebb napjai, neked kell megbirkóznod azzal, ami jutott. Próbálj a szüleiddel normális hangot megütni, talán akkor ők is elfogadóbbak lesznek az igényeidet illetően. Bár nehéz, de lásd meg a tanulásban is a lehetőségeket! És ha lehet, akkor a menstruációs görcsökről is inkább hallgass a srácok előtt, mert nem kíváncsiak az ilyesmire.

Szerinted mi riasztja el legjobban a pasikat egy lány viselkedésében?

Ezt is szeretjük