Hétvégére elromlik az idő: szeles, zivataros napokra van kilátás
Jól indult a hét, de a kellemesen nyárias időjárás sajnos nem tartott sokáig.

vizes-bogyo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken a Dunántúlon gyengén felhős, napos idő várható, míg keletebbre több lesz a felhő, de a délutáni órákra ott is felszakadozik a felhőzet. A keleti vidékeken fordulhat elő szórványosan zápor, zivatar, néhol esetleg felhőszakadás. Az északnyugati szelet elsősorban a Dunántúlon kísérhetik erős széllökések. Továbbá zivatarok környezetében is lehet átmeneti szélerősödés. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 °C és 20 °C között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 °C és 31 °C között várható.

Szombaton gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, napközben helyenként záporral, egy-egy zivatarral. Estefelé a Dunántúlon már több lehet a felhő, és nagyobb számban alakul ki zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 °C és 19 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 °C és 32 °C között várható.

Vasárnap az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett többnyire csak rövid időszakokra süthet ki a nap. Többfelé várható zápor, zivatar. Szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 °C és 20 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 °C és 30 °C között várható.

Ezt is szeretjük