3 hétköznapi dolog, amitől a pasik teljesen beindulnak
Pedig nem is gondolnád
A természetes szokásaid könnyen elbűvölhetik a pasit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Legyen szó felnőtt férfiakról vagy jelen esetben tinédzser srácokról, a pasik egyszerű lények, akiket egy apró, hétköznapi mozdulattal is bármikor elbűvölhetsz.

Bár általában ezek a gesztusok tudattalanul alakulnak ki, használhatod őket úgy is, hogy tisztában vagy vele, mekkora jelentőséggel bírnak az ellenkező nem tagjaira nézve.

Hajsöprés

Tipikus filmes klisé, amikor a gyönyörű színésznő meglebbenti a haját, és ettől a pasi álla egészen a bokájáig leesik, de a hajnak valóban nagy szerepe van a férfiak elcsábításában. Nincs ehhez szükség hosszú zuhatagra, egy rövid fazonnal is kiválóan lehet játszani.

Egyszerűen söpörd ki a szemedből az odahulló tincseket - ez a látásodnak is jót tesz -, vagy dús loboncodat zabolázd meg úgy, hogy a füled mögé simítod. Bár ez reflexből adódik, időnként bátran bevetheted akkor is, ha valójában nem is zavar az a néhány tincs, ugyanis hat a srácokra: ilyenkor elképzelik, milyen jó lenne, ha ők is hozzáérhetnének csók közben ragyogó fürtjeidhez, és ettől teljesen beindulnak.

Ajakharapás

Jellemzően a stresszes helyzetekben az ember lánya önkéntelenül is az ajkába harap, sőt, ha nagyon erősen gondolkodsz valamin, akkor is előfordulhat, hogy közben a szádat csócsálod.

Annak ellenére, hogy ez egy nagyon rossz szokás, hiszen könnyen kisebesedhet a szád - sőt, akár vérezhet is -, a pasikra nagy hatással van. Ilyenkor ugyanis minden figyelmüket telt, rózsás és puha szádnak szentelik, melyről rögvest a veled való csókolózásra asszociálnak, hiszen egy csók - vagy akár egy könnyed szájra puszi - még a legnagyobb feszültséget is egy csapásra elűzhetné belőled.

Tehát, ha legközelebb az ajkadba harapsz a pasi társaságában, jusson eszedbe, miért fürkészi olyan kitartóan a szádat. Ugyanakkor ez tényleg egy önkéntelen reakció, megjátszani nem lehet, mert úgy inkább kihívónak, semmint kívánatosnak fogsz tűnni.

Pörgés

Vannak emberek, akik képtelenek nyugton ülni a fenekükön, és folyton pörögnek, mint egy búgócsiga. Lehet, hogy te is ilyen vagy, de ne is változz meg, ugyanis a pasiknak különösen imponál, ha nem vagy egy anyámasszony katonája, és az energiaszinted mindig a maximumon ég.

Egy olyan lány ugyanis, aki nem bánja, ha zajlik körülötte az élet, és nagykanállal eszi azt - persze azért mértéket tartva -, mindig nagyon csábítónak tűnik, mert van benne valamiféle olyan kihívás, ami elengedhetetlen kelléke egy jól működő, izgalmas párkapcsolatnak. Tehát pörögj csak, de azért figyelj arra, nehogy úgy megszédülj közben, hogy észre se vedd, valaki szívesen lekötné az energiáidat.

Szerinted melyik a pasik kedvenc női tulajdonsága?

Ezt is szeretjük