Fotók! Kellemetlen helyzetbe került Orbán embere

Hajdu János TEK-vezető beégett, Sors Tamás olimpiai bajnok lett. Összefoglaló.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hazatértek Szíriából az elrabolt magyar rendőrök, akik állításuk szerint nyaraltak a háború sújtotta országban. A rendőrök sajtótájékoztatót tartottak, ahol Hajdu János, Orbán Viktor korábbi személyi testőre, jelenleg a Terrorelhárítási Központ vezetője 30 bekapcsolt mikrofon társaságában a következőket súgta oda rendőr kollégájának: mondjál kevesebbet, akkor nem tudnak beléd kötni. Hajdu arra nem tért ki, hogy tudja-e, mit jelent, ha egy mikrofon bekapcsolt állapotban van.

Ha ez nem lenne elég, Örményország bejelentette, hogy megszakítja minden kapcsolatát Magyarországgal, mert kiadtunk az azerieknek egy gyilkost, aki egy emberrel csak azért végzett, mert örmény. Az eset Magyarországon történt, a férfit életfogytiglanra ítélték itt, a kiadatás után hazájában hősként ünneplik.

A kellemetlen esetek mellett örülhettünk is a héten, Sors Tamás ugyanis világcsúccsal elhozott Londonból még egy olimpiai aranyat. A paralimpia sztárja négy éve is nyert, gratulálunk sikeréhez.

Aki nézte a Dunát, az olyat láthatott, ami mostanában meglehetősen ritka: egy százéves gőzhajó indult el Bécsből Budapestre, amit Óbudán építették 1912-ben, az Első Dunai Gőzhajózási Társaság hajógyárában. Ez ma az egyetlen működő hajó a háromszáz gőzhajó közül, amelyek egykor a társaság flottájába tartoztak.

A héten életbe lépett az a rendelet, ami miatt már fel kell tüntetni a tojás kilónkénti árát is a boltoknak, a cél a fogyasztók jobb tájékoztatása. Mit sem segített ez a kaposváriakon, akik két napig gáz és meleg víz nélkül maradtak, hála a siófoki Földgázszállító Zrt. karbantartási munkáinak. Kaposváron kívül 29 somogyi településen szünetelt a szolgáltatás.

További cikkeink a héten

Csúnyán lebőgtek a magyarok - Becsületességből egyes »

Kínos fotók Orbán Viktorról: foghatja a fejét a miniszterelnök »

Havi 850 ezret kap Orbán hivatalától a Jobbik-alelnök rokona »

Újabb változások az egészségügyben - Ezt kapják a háziorvosok »

Nem lát, járni sem tud, mégis boldog - Interjú egy hétköznapi hőssel »

Íme, a női paralimpiai csapat

Erős mezőnyben is esélyesek sportolóink, a magyarok nyolc érmet is elhozhatnak. Nézd meg képeinket a női paralimpikonjainkról.

Ezt is szeretjük