Az ország már nem tudja, sírjon vagy nevessen a kormányon
A hét eseményei
Nézd meg, mi minden történt a héten Magyarországon!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hét eleje újfent egy amerikai botránnyal kezdődött, amit a magyar parlament családon belüli erőszak törvénymódosítási javaslata követett. A kormány javaslatát az ellenzék nem tartja elég átfogónak, így aláírásgyűjtésbe kezdtek. Összeszedtünk figyelemre méltó mémeket a trafikmutyival kapcsolatban, amin már az egész ország kínjában röhög. Csak hogy ez ne legyen elég, a kormány javaslatot tett a dohányboltokban való fagylaltárusítására, majd még egy lapáttal rátett a szociális temetés bevezetésének javaslatával és elfogadásával.

A kormány bejelentette azt is, hogy demográfiai programba kezd, hogy könnyebb legyen a családoknak, ezzel szinte párhuzamosan kiderült, hogy a családi napközik hivatalos jellege megszűnik, tehát a kötelező óvodát nem lehet majd a napközikben teljesíteni. Vajon ezzel tényleg könnyebb lesz a dolgozni visszatérő anyukáknak és gyerekeiknek, akik majd a túlzsúfolt óvodákba kényszerülnek?

A hét megkoronázásaként kiderült, hogy a parlamenti pártok óriási összegeket adtak különböző cégeknek tanácsadás, kommunikációs tréning és egyéb címen.

Politikusok reklámokban

Több közéleti szereplő is úgy gondolta, hogy megmutatja magát más szerepben is a nyilvánosság előtt. Gorbacsov, Rogán Antal vagy Fidel Castro gondolkodás nélkül belement a projektekbe.

Ezt is szeretjük