Fotó! Ez a toronyház lesz a World Trade Center helyén
Képeken a hét eseményei
Emberrablás, pénzbírság, Ferihegy és a legjobb sajtófotók.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar közéletben a héten több bírságot is kiszabtak, az egyiket Kövér László Házelnök állapította meg a két PM-es képviselő, Karácsony Gergely és Szilágyi Péter, az Országgyűlés tekintélyét sértő magatartása ellen, a másik esetben a Médiatanács állapított meg büntetést a Magyar Hírlappal szemben Bayer Zsolt év elején megjelent publicisztikája miatt.

Az MSZP-s Szanyi Tiborba a Parlamentben belefojtották a szót, amikor Kövér László nem engedte elmondani interpellációját a trafikmutyival kapcsolatban. Szanyi mégis kitálalt az újságíróknak és az interneten is olvasható a teljes szöveg.

A Ferihegy megnyitásának 63. évfordulójára is emlékeztünk a héten valamint a One World Trade Center hét éve épülő és lassan átadásra kerülő tornyát vehettük szemügyre.

Az államfő Áder János újratárgyalásra visszadobta az információszabadságról szóló törvény módosításáról szóló javaslatot. Ezen kívül választottak új MTA tagokat, egy Medián felmérés is megjelent, ami szerint a Demokratikus Koalíció képviselője, Vadai Ágnes a legnépszerűbb politikusnő. Az amerikai borzalmas túszdrámáról is szemléztünk a külföldi sajtóból. Nézd meg képeken, mi történt a héten!

XXXI. Magyar Sajtófotó Kiállítás

Válogatás a magyar sajtó fotóinak legjobbjaiból, megörökítve a 2012-es év legmeghatározóbb, legmegdöbbentőbb és leghumorosabb pillanatait.

Ezt is szeretjük