Tovább romlik az idő: nem fogsz örülni, ha meglátod, mit ígér az előrejelzés
A héten visszatér a szeles, csapadékos, hűvös időjárás.

borult
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kedden felszakadozik a felhőzet, majd napközben erőteljes gomolyfelhő-képződés valószínű. Sokfelé várható zápor, szórványosan zivatar is kialakulhat. Több helyen megerősödik a déli szél. Zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökés is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 °C, 27 °C között alakul.

Szerdán a Dunántúlon többnyire erősen felhős idő várható, keleten szakadozott lesz a felhőzet, hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar. Az északnyugatira, északira forduló szél megerősödik. Zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 °C, 16 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 5 °C, 20 °C, keleten 20 °C, 25 °C között alakul.

Csütörtökön eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd lassan szakadozik a felhőzet, legkésőbb a Dunántúlon. Kezdetben többfelé, majd egyre kevesebb helyen várható eső, zápor. Az északi, északnyugati szél erős, helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 °C, 15 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 °C, 21 °C között alakul.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken eleinte változóan felhős idő várható, majd kelet felől megnövekszik a felhőzet. Keleten többfelé, másutt néhol alakulhat ki eső, zápor, zivatar. Az északi, északnyugati szél erős, helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 °C, 13 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 °C, 22 °C között alakul.

Fotók: Getty Images.

Amikor a természet a keret

Aaron Schuerr, ha szép helyen jár, nem egyszerűen megfesti a látványt: a képét a táj részévé varázsolja. A vászon körül egyfajta keretként funkcionál a valóság, míg az élő környezetbe beleolvad a művész mesteri alkotása.

Ezt is szeretjük