Heti horoszkóp október 28-tól november 3-ig: a Nyilas felhőtlenül boldog, az Oroszlán hódít

A héten az érzelmeké lesz a főszerep.

Heti horoszkóp, 2024. 44. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten beköszönt a november, az ősz utolsó hónapja. Egyre hűvösebbek a reggelek, mindent színpompás levelek borítanak, és a köddel is egyre többször találkozhatunk.

Nem csoda, hogy kicsit szentimentálisabb ez az időszak, az emberek befelé figyelnek, és sok csillagjegy egészen érdekes érzelmeket fedez fel.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Bár alapvetően nem vagy féltékeny típus, a héten történhet valami, ami felébreszti benned ezt az érzelmet. Apróságról van szó, ami valószínűleg semmit nem jelent, de a kapcsolatodat új energiákkal tölti fel az élmény. Párod még értékeli is, hogy félted őt, és egy őszinte, mély beszélgetés után szorosabb lehet köztetek a kötelék, mint valaha. Ha egyedülálló vagy, kiszemelteddel nagy lépést tehettek egymás felé.

Bika (IV. 21. – V. 20.)

Kicsit unatkozol a munkahelyeden, ami arra ösztönöz, hogy új kihívásokat keress, és olyasmivel kösd le magad, amit eddig nem csináltál. Ez jó eséllyel valami új hobbi lehet, amin akkor is gondolkodhatsz, amikor épp üresjárat van a munkában. Rég nem érzett lelkesedés lobban benned az újdonság iránt, ami bearanyozza az egész hetedet, és a környezetednek is feltűnik majd, hogy mostanában kivirultál.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Váratlan dicséretet kaphatsz egy olyan személytől, akiről azt gondoltad, nem szimpatizál veled. Szavai nagyon jó hatással vannak az önbizalmadra, ennek köszönhetően még magadat is kicsit másként kezded látni, mint addig. Olyan tulajdonságaidat is tudod most értékelni, amelyek eddig semlegesek voltak számodra, vagy épp zavartak saját magaddal kapcsolatban. Raktározd el ezt az érzést, hogy tartós legyen az állapot.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

A héten sokat merenghetsz a múlton, amitől keserédes hangulatba kerülsz. Ne a negatív dolgokra koncentrálj: inkább fókuszálj arra, ami jó volt, és vedd észre, mennyit tanultál az eseményekből, és milyen sokat változtál azóta. Talán egészen más ember vagy, mint akkor, és ezt a kitartásodnak, fejlődési képességednek köszönheted. Légy büszke magadra, hogy a nehézségek ellenére is mindig talpra álltál!

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Először valószínűleg észre sem veszed, de valakire óriási hatást gyakoroltál. Egy közös ismerős hívja fel rá a figyelmedet, hogy az a bizonyos illető egészen másként viselkedik a társaságodban, és így már neked is feltűnik a dolog. Ha társat keresel, és számodra is szimpatikus a személy, akit meghódítottál, érdemes lehet kezdeményezned, mert lehet, hogy ő túl félénk ahhoz, hogy megtegye az első lépést.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Remekül sikerülhet egy összejövetel, amire már régóta szerettél volna sort keríteni rég nem látott családtagjaiddal vagy barátaiddal. A szuper élmény hatására meg is beszélitek, hogy többször kellene ilyesmit csinálnotok. Ne feledd, kettőn áll a vásár: ha hiányoznak, és szeretnéd látni őket, vedd a kezedbe az irányítást, és szervezd meg a találkozót! Így a következő alkalommal jó eséllyel ők lesznek a kezdeményezők.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

A héten a barátaid körül forognak a gondolataid. Egyikük talán olyan helyzetbe került, ami miatt sokszor eszedbe jut, hogy hogyan segíthetnél rajta. Talán már azzal is sokat teszel, ha rengeteget beszélgettek, és meghallgatod, ami a szívét nyomja. Ne szégyelld megkérdezni, hogy mit tehetnél érte, hiszen nem neked kell kitalálni: a barátod értékelni fogja, hogy érdeklődsz, és így olyan támogatást kaphat, amire szüksége van.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.) 

Hosszú idő után véletlenül összefuthatsz egy régi ismerőssel, akivel sosem volt mély a kapcsolatod, de beszélő viszonyban voltatok. Az is lehet, hogy nem kedveled különösebben ezt az illetőt. Mégis elgondolkodtat a találkozás, mert még mindig kellemetlen érzéseket vált ki belőled ez a személy. Jó úton jársz azzal, ha magadban próbálod megkeresni a választ a kérdésre, hogy vajon miért zavar ennyire a társasága.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

A héten szuperül érzed magad, és örülsz, hogy végre nincs stresszfaktor az életedben. Nagyon értékeled mindenedet, amid csak van, és most semmi sem tudja elrontani a kedved. Megtapasztalod a felhőtlen boldogságot és a hála érzését. Az emberi kapcsolataiddal minden rendben van, a munkahelyed is ideálisnak érzed, és még az anyagiak miatt sem kell aggódnod. Élvezd ki ezt az időszakot, rád fér a nyugalom!

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Elkezdesz más szemmel nézni valakire a munkahelyeden, akit eddig talán észre sem vettél különösebben. Nem romantikus természetű érzelmek támadnak benned, egyszerűen felfigyelsz arra, hogy az illető tehetségesebb, mint bárki gondolná. Csendes személyisége miatt sosem keltett feltűnést, de most segítséget nyújthat neked valamiben, amiben tőle számítottál volna utoljára megoldásra. Elismerő szavaid sokat jelentenek számára. 

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Nagyon igényled a vidám, laza energiákat, ezért most igyekszel olyanokkal körülvenni magad, akik ezt sugározzák. Lehet, hogy egy kisebb családi konfliktus van kibontakozóban, és az ezzel járó feszültséget szeretnéd kicsit oldani. Kell, hogy a nézeteltéréseket elsimítsátok, de az is fontos, hogy ne rágódj túl sokat a dolgokon, és kikapcsolódj kicsit. Teljesen más kimenetele lesz a szituációnak, ha nem a legstresszesebb állapotodban intézed.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Azon kaphatod magad, hogy van valaki, akit nem tudsz kiverni a fejedből. Rég nem éreztél ilyesmit, és talán úgy gondoltad, már nem is fogsz. Egyelőre megtartod magadnak ezt az információt, mert nem tudod, mit szeretnél kezdeni a helyzettel. Tisztázd ezt le magadban, mielőtt bárkit beavatnál! Ha kapcsolatban élsz, párod olyan ötlettel rukkolhat elő a közös jövőtökkel kapcsolatban, amin már te is gondolkodsz egy ideje.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauza edukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük