Heti horoszkóp április 22-től április 28-ig: a Rák meghitt hangulatba kerül, a Skorpió bizonyítani akar

Mozgalmas napok várnak a csillagjegyekre a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Április harmadik hete szerencsés fordulatokat tartogat minden csillagjegy számára. Lesz, aki szíve választottjával kerül meghitt hangulatba, mások bizonyítani akarják rátermettségüket, és végül megmutatják, milyen felbecsülhetetlen értékekkel rendelkeznek.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nagy szerencse ér a héten, ugyanis új barátra teszel szert. Az első pillanattól megértitek egymást, ezért könnyen bizalmat szavazol neki. A pároddal egyre nagyobb igényetek van az együtt töltött időre, ha viszont nem élsz kapcsolatban, kínos szituációban ismerheted meg a kiszemelted.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nyugalom és kiegyensúlyozottság jellemez majd a héten. Használd ki, és dönts most a kényes kérdésekben. A pénzügyeid kivételesen jól alakulnak. A szerelmeddel harmóniában telnek a napjaitok, szingliként viszont egy exed kavarhatja fel a lelkivilágod. 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nehéz időszakon vagy túl, de szerencsére hamar túllépsz a nehézségeken. A napokban egy családtagodnak lehet rád szüksége. Nagy élettapasztalatoddal könnyen segíthetsz megoldani a problémáját. A pároddal romantikus kikapcsolódásban lesz részetek. Szingliként randiappon találhat meg az igazi.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Új feladatokban kell helytállnod a munkahelyeden, de anyagilag is honorálják majd az igyekezeted. A sok munka ellenére lesz alkalmad a szeretteiddel is időt tölteni. Pároddal minden mesés, napjaitok harmóniában és boldogságban telnek. Ha viszont egyedülálló vagy, egy régi hódolód ismét próbálkozhat nálad.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Izgalmas hobbit találhatsz magadnak a héten, ami segít kikapcsolódni és elfeledni a hétköznapok gondjait. Szerelmeddel minden a legjobban alakul, hosszú távú terveket szövögettek. Ha viszont nincs kapcsolatod, itt az idő, hogy nyiss a világ felé, és ismerkedj. Minden adott, hogy megtaláld azt, aki neked való.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A napokban egy barátod okozhat csalódást neked, de ez megtanít arra, hogyan kezeld a kétszínű embereket. A pároddal a hét a humor jegyében telik, szinte mindenen tudtok majd nevetni. Ha egyedülálló vagy, egy helyes pasin akad meg a szemed, de még nem tudod, ki ő.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A napokban beérhet a kemény munkád gyümölcse, és számos dicséretet zsebelhetsz be. A kollégáid elismerik a tudásod, és több dologban kérhetnek segítséged tőled, de vigyázz, nehogy kihasználjanak! Szerelmeddel kis félreértés szül humoros helyzetet. Ha még egyedülálló vagy, egy szórakozóhelyen szólíthat le valaki.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A héten több alkalommal is bizonyíthatod a munkahelyeden rátermettséged. Használd ki a lehetőségeket, és mutasd meg, mit tudsz. Szerelmeddel új ötletetek támad, amelynek megvalósítása közös erőfeszítéseket igényel majd. Ha még egyedülálló vagy, korábbi szakításodból vonsz le fontos tanulságot.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Energiával teli és vidám hét elé nézel, a jókedved pedig másokra is átragad. A napokban a jó hangulatod miatt pozitív hatással vagy a környezetedre. Ne hagyd magad lelombozni! A pároddal féltékenységi vitába keveredtek, de hamar tisztázzátok. Egyedülállóként kéretlen hódolód akadhat. 

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A napokban egy munkatársaddal keveredhetsz nézeteltérésbe, de kitűnő érveid meggyőzik az igazadról. Odafigyelsz a költéseidre, ezért jól haladsz a spórolással. Kedveseddel nem várt romantikus programon vehettek részt. Egyedülállóként jó, ha most kimozdulsz: jövendőbeliddel keresztezheti egymást az utatok.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A héten nagy lendületet érzel magadban a feladataid elvégzésére. Használd ki ezt az energiát, és kezdd a régóta halogatott munkák megoldásával. Párkapcsolatod harmonikus, noha most kevesebb közös időtök lehet. Ha még szingli vagy, valaki titkon kiszemel magának.

Halak (II. 20. - III. 20.)

A pénzügyeid felívelőben lehetnek, annak köszönhetően, hogy jól kezeled a költéseidet. Szépen haladsz a kitűzött célod felé, kitartásod hamarosan meghozza a gyümölcsét. A pároddal egy kis kiruccanás teszi izgalmasabbá a hetet. Ha nem vagy kapcsolatban, nem várt pillanatban botlasz bele valakibe. 

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük