Heti horoszkóp április 8-tól április 14-ig: a Bika jó hírt kap, a Szűz új barátra lel

A napokban sokak sorsa fordulhat jobbra a horoszkóp szerint!

Heti horoszkóp - 2024. 15. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Április második hete mozgalmasnak ígérkezik, és tele lesz pozitív eseményekkel. Lesz, aki egy rég várt jó hírt kaphat, és olyan is akad, aki a napokban egy új barátra tesz szert. Lássuk, mi történik a csillagjegyekkel a horoszkóp szerint!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nehéz időszakon vagy túl, de sikerült kilábalnod a problémákból. Most újult erővel vághatsz neki a feladataid és céljaid elérésének. Alkalmad lesz teljesíteni a munkádban, amivel bebizonyíthatod, hogy megállod a helyed. A szerelmeddel félszavakból is értitek egymást, ha viszont szingli vagy, egy randiappon találhat rád az igazi. 

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Rég várt jó hírt kaphatsz a napokban, ami egész hétre felvillanyoz. A jókedveddel másokat is motiválsz majd. Egy régi barátod felbukkanása viszont megviselhet. Csak rajtad áll, megbocsátod-e, amit tett, vagy sem. A pároddal közös nyaraláson törhetitek a fejeteket, ha nem vagy kapcsolatban, most itt az idő, hogy végre magadra is szánj időt.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Ne hagyd, hogy az elmúlt időszak kudarcai eltántorítsanak a céljaidtól. Légy nyitott az új lehetőségekre, mert ezen a héten számos alkalmad nyílik arra, hogy megmutasd, mit tudsz. A párod mindenben melletted áll, biztosítsd te is őt, hogy rád mindig számíthat. Ha szingli vagy, egy bulihelyen varázsolhatsz el valakit.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ezen a héten érdemes a társas kapcsolataidra összpontosítanod, ugyanis az elmúlt időszakban sokan érezhették azt, hogy elhanyagolod őket. A szerelmed egy meglepetéssel készülhet, ha viszont nem élsz párban, itt az idő, hogy kimozdulj, és belevesd magad a párkeresésbe. 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Rendkívül jól haladsz a munkáddal, és a pénzügyeidet is stabilan kezeled. Az elhivatottságod miatt viszont sokszor a magánéleteddel fizetsz. Állj meg néha, és szánj időt a pihenésre. Újult erővel még több energiád lehet arra, hogy a céljaid felé haladj. A szerelmeddel kisebb vita alakulhat ki köztetek, de gyorsan elsimítjátok. Szingliként kiábrándító hírt kaphatsz a kiszemeltedről.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Vége a magányos időknek, ugyanis új, megbízható barátra tehetsz szert a héten. Úgy érezhetitek, hogy mindig is ismertétek egymást. A családodból valaki szívességet kérhet tőled. Ha elutasítanád, gondolj arra, ő hányszor segített neked. A pároddal újabb közös célokat fogalmaztok meg, ami még erősebbé teszi a kapcsolatotokat. Ha még egyedülálló vagy, kínos helyzet ajándékozhat meg új szerelemmel.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy rég vágyott álmod valósulhat meg a héten, ami motivációt ad a következő napokra. Már látod, hogy megérte a belefektetett időt és munkát. A pároddal egyre szorosabb a kapcsolatotok, ami biztonságérzetet ad. Ha viszont szingli vagy, első látásra szerethetsz bele valakibe. 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Úgy érezheted, nem találod a helyed, de ne aggódj, már nem kell sokat várnod arra, hogy azzal foglalkozz, amit szeretsz. A napokban lehetőséget kaphatsz arra, hogy tapasztalatot szerezz, amit a jövőben is kamatoztathatsz. A kapcsolatod stabil és örömteljes. Szingliként pedig egy forró flörtbe keveredhetsz, amiből akár több is kialakulhat.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valaki a héten mélyen megbánthat majd, de sikerül tisztáznotok a helyzetet. A párodnak a segítségedre lesz szüksége, most megmutathatod, hogy mindenben számíthat rád. Szingliként egy új jelöltet szemelhetsz ki, akinek, úgy tűnik, te sem vagy közömbös.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A pénzügyeid fejlődést mutatnak, ezért azon agyalhatsz, mire is költsd el. De vigyázz, nehogy pórul járj, és meggondolatlanul vágj bele valamibe. Szíved választottjával kicsit kevesebb minőségi időt tudtok együtt tölteni, amit ő nehezen visel. Szingliként az exeddel kapcsolatban jössz rá valamire.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Rengeteg feladattal találnak meg a napokban, ezért kevesebb időd lesz magadra és a családodra. Igyekezz bepótolni és időt tölteni a szeretteid körében is. A szerelmeddel a nyári tervek kerülnek szóba, ha viszont egyedülálló vagy, egy randiappon találhat rád a szerelem.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy teljesen új fejezet indul az életedben, amit kíváncsisággal és izgalommal vársz. Vesd bele magad az újdonságokba, és használd a kreativitásod a feladataid megoldásához. Talpraesettséged sok mindenben segíthet számodra. A pároddal egy rövid kalandban lehet részetek, ha viszont nincs párod, akkor a régi plátói szerelmed üzenhet neked.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük