Heti horoszkóp április 1-től április 7-ig: a Skorpió új utakra lép, a Szűz szerencsés lesz

A napokban nagy változásokra számíthatnak a csillagjegyek a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp - 2024. 14. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Április első hetében izgalmas dolgok történnek: lesz, aki döntéseinek köszönhetően egy teljesen új útra lép, és olyan is akad, akit egész héten szerencse kísér. Lássuk, mi vár a csillagjegyekre a következő napokban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Motiváltnak és örömmel telinek érzed magad egész héten, amivel mások kedvét is feldobod. A környezeted szeret időt tölteni veled a jó kisugárzásod miatt. A munkádban egy új feladatot oldhatsz meg, amivel megmutathatod a rátermettséged. A szerelmed vágyakozik a közelségedre, érdemes rá is időt fordítanod. Ha szingli vagy, egy buliban bukkanhat fel valaki. 

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Kissé nehezen indulhat a heted, de hamar túllendülsz az akadályokon. A pénzügyeid rendkívül jól alakulnak, és a munkahelyeden is jól teljesítesz. A párkapcsolatodra viszont érdemes több minőségi időt áldoznod, nehogy a szerelmed elhanyagolva érezze magát. Ha nincs párod, egy randiappon bukkanhat fel az igazi.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A heted zsúfoltabb lehet a szokásosnál, de ha rendszerezed a teendőidet, hamar a végére érsz a feladatoknak. A családodban valaki a segítségedet kérheti. A pároddal már a nyári terveiteket szövögetitek, szingliként viszont az online ismerkedés tartogat pozitív meglepetést.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A napokban sikerülhet elérni az egyik rég vágyott álmodat. Éld meg az örömöd, és légy büszke magadra, hisz megdolgoztál érte. A pároddal egy kisebb vitába keveredtek, de hamar megbeszélitek a helyzetet. Szingliként egyszerre két illető is megragadja a figyelmed.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Sok jó hírt kapsz a héten, amik egész hétre megalapozzák a hangulatod. A kollégáid szerint öröm veled dolgozni, hisz jókedveddel az egész csapatot motiválod. Egy régi ismerősöd bukkanhat fel a napokban, hogy a köztetek lévő konfliktust megoldja. Csak rajtad áll, elfogadod-e a bocsánatkérését. Ha párban élsz, most lehetőségetek lesz több időt töltenetek egymással. Ha nincs kapcsolatod, egy izgalmas flörtbe keveredhetsz.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Mozgalmasan alakul a heted, új feladatok találnak meg a munkahelyeden és a magánéletedben is. A párod igyekszik segíteni, ám valamiért azt érezheted, te többet teszel a kapcsolatotokba. Érdemes egy mélyebb beszélgetésben tisztáznotok a helyzetet. Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen ismerhetsz meg valakit, aki teljesen elkápráztat.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A napokban egy olyan új dolgot próbálhatsz ki, amit már rég szerettél volna megtapasztalni. Az izgalmas kaland a hobbiddá válhat, és segíthet kikapcsolódni. Kedvesed egy vallomása megmelengeti a szíved. Ha még nincs párod, első látásra szerethetsz bele egy illetőbe.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Döntéseidnek köszönhetően egy teljesen új útra lépsz, és úgy érezheted, végre a helyeden vagy, és azzal foglalkozol, amit szeretsz. A pénzügyeidet is rendkívül jól kezeled, egyre közelebb kerülsz a céljaidhoz. A szerelmeddel egy közös utazás terveit szövögetitek. Már rátok fér a pihenés. Szingliként élvezed az egyedüllétet, és minden szabadidődet magadnak szenteled.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Az egyik barátodnak sürgős segítségre lehet szüksége a napokban, és egy olyan dologban lesz rád szüksége, amiben ő már egyszer kisegített téged. Most alkalmad lesz megmutatni, hogy számíthat rád. A munkádban minden a legjobban alakul, szépen haladsz a ranglétrán. A szerelmeddel is harmonikus a kapcsolatotok. Ha viszont nem vagy kapcsolatban, egy régi ismerősöd bókolhat neked.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Teljes odaadással dolgozol a feladataidon, de úgy érezheted, nem halad a munkád. Ne add fel, mert egy nem várt pillanatban sikerülhet megoldanod mindent. Az ezzel szerzett tapasztalat pedig a jövőben is jól jön majd. A párod kissé elhanyagolva érzi magát, vigyázz, nehogy a munkád a kapcsolatodra menjen. Szingliként ne félj belevágni egy új kapcsolatba, van, aki csak arra vár, hogy boldoggá tegyen. 

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Nehéz időszakon vagy túl, ami megtépázta a lelked. Most lesz időd átgondolni, mit is kezdj az életeddel, és irányt válthatsz egy boldogabb jövő felé. Ne félj változtatni azon, ami nem jó! A szerelmed mindenben melletted áll, és támogatja a döntéseidet. Ha szingli vagy, egy családi rendezvényen találkozhatsz valakivel, aki elkápráztat. 

Halak (II. 20. - III. 20.)

Hosszú ideje vársz a szerelemre és a gyengéd érzelmekre, amit hamarosan meg is kaphatsz. Egy régi ismerősöd lobbanthatja fel benned a lángot, engedd, hogy szerethessen. Ezen a héten minden az érzelmek jegyében telik a számodra, de vigyázz, és légy meggondolt, nehogy rossz útra tévedj miatta. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük