Heti horoszkóp február 26-tól március 3-ig: a Vízöntő szerelemre lelhet, a Bak szerencsés napok elé néz

Csodálatos napok elé nézhetnek a csillagjegyek a következő héten a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp, 2024. 9. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A naptári tavasz kezdetével nemcsak a természet és a környezetünk megy át izgalmas változásokon, hanem a csillagjegyek életében is sorsfordító dolgok történhetnek. Lesz, aki szerelemre lelhet, és olyan is akad, akinek rendkívül szerencsések lesznek a napjai. Lássuk, milyen eseményekre számíthatunk március első hetében. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Fontos dolog történhet veled a héten a karriered szempontjából. Egy olyan projektben kaphatsz lehetőséget, amivel nagy szakmai tapasztalatot szerezhetsz. A szerelmeddel harmónia van köztetek, félszavakból is megértitek egymást. Az egyik barátod olyan dologgal lephet meg, amire már rég vágytál. 

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Új fejezetet nyithatsz az életedben ezen a héten. Nagyszabású terveid megvalósításához is érdemes most nekifognod, ugyanis rendkívül szerencsés napok elé nézel. Bármihez hozzányúlsz, arannyá válik, használd ki! A pároddal egy kisebb hullámvölgyön vagytok túl, de sikerül megoldanotok a problémát. Ha szingli vagy, egy randiappon találhat meg a szerelem.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A héten több jó hírt is kaphatsz a családoddal kapcsolatban, de fontos, hogy ennek ellenére maradj két lábbal a földön. Rengeteg új feladatot kell megoldanod a munkádban, amikkel bizonyíthatod a rátermettséged a főnökeid előtt. Vigyázz, nehogy kihasználjanak a nagy teherbírásod miatt, és igyekezz időt szánni a magánéletedre is. Valaki elhanyagoltnak érezheti magát a környezetedben.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Rengeteg jó hírt kapsz a héten, amik egész a hétvégéig motiválnak majd mind a munkádban, mind pedig a magánéletedben. Szerelmeddel közös terveket szövögettek, amik megerősítik a kapcsolatotokat. Ha szingli vagy, érdemes elmenned egy szórakozóhelyre, mert ott várhat rád az igazi. 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki szívességet kérhet tőled a munkahelyeden, ami még jól jöhet neked ahhoz, hogy bizonyítsd a hozzáértésed. Őszinte és mély beszélgetésben lehet részed a pároddal, ha pedig szingli vagy, egy izgalmas flört szédítheti meg a gondolataidat. Ne félj kimutatnod, mit érzel!

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Itt az ideje, hogy átértékeld a baráti kapcsolataidat, és megnézd, ki az, akire számíthatsz. Ne bánd, ha olyan személy kerül távol tőled, aki nem törődött veled. A pároddal egy romantikus vacsorára készülhettek. Jót tesz majd nektek az együtt töltött, minőségi idő. Ha szingli vagy, fontos randi előtt állhatsz, ami a vártnál jobban alakul majd. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A héten kellemesen csalódhatsz valakiben, akiről úgy gondoltad, rosszindulatú. A hét a humor jegyében telik a számodra, rengeteget nevethetsz, ami feltölt, és motiválttá tesz. A szerelmed mindenben támogat, de fontos, hogy viszonozd a kedvességét. Egyedülállóként meglepődhetsz, kinek akad meg a szeme rajtad. 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Az események nem épp az elképzeléseid szerint alakulnak a héten, de ne félj az ismeretlentől, mert sok jót is tartogathat. A pároddal egy utazásra készülhettek. A pénzügyeid jól alakulnak, még egy kis pluszösszeg is ütheti a markod a napokban. Szingliként titkos hódolód akad. Hagyd, hogy udvaroljanak neked. 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nagyot csalódhatsz egy barátodban a héten, amitől úgy érezheted, félreismerted. Ha tartós kapcsolatban élsz a pároddal, izgalmas kalandok várhatnak rátok. Ez felpezsdít titeket, és új színt hoz a szürke hétköznapokba. Szingliként egy közelgő családi eseményen figyelhet fel rád valaki. 

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nehéz napok vannak mögötted, de nem kell aggódnod a jövőt illetően, mert a sötét felhők elvonulni látszódnak. Egy hosszabb szabadidőre is szert tehetsz a héten, amit ha jól használsz ki, nagyon pihentetővé teheted. A kapcsolatodban minden a legnagyobb rendben, ha egyedülálló vagy, most felfigyelhet valaki a különleges személyiségedre.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Ezen a héten nálad a romantikáé a főszerep. Egy nem várt pillanatban lelhetsz szerelemre, és a párod egy olyan valaki lehet, akiről már rég ábrándoztál. A pénzügyeidben stabil vagy, a családodat viszont még meg kell győznöd a függetlenségedről. 

Halak (II. 20. - III. 20.)

Már az új, tavaszi terveidet szövögetheted, de úgy látod, a rengeteg program között nem egyszerű megtalálni a megfelelő időbeosztást. Priorizáld úgy a dolgaidat, hogy kényelmes legyen számodra, és az sem baj, ha valami most kimarad. A pároddal kissé távol kerültetek egymástól, ezért a legjobb, ha egy őszinte beszélgetésben ismét kapcsolódtok. Egyedülállóként olyasvalaki tetszhet meg, aki külsőleg nem az eseted.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük