Heti horoszkóp január 29-től február 4-ig - A Szűz új lehetőséget kap, a Vízöntő barátnős programot szervez

Nem lesz eseménytelen a hét a csillagjegyeknek!

Heti horoszkóp, 2024. 5. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerencsés napok elé néz az összes csillagjegy, azonban kelleni fog majd egy kis plusz energiabefektetés ahhoz, hogy minden úgy alakuljon, ahogy mindenki szeretné.

Lesznek, akik munkahelyükön, és lesznek akik magánéletükben kerülnek választás elé. Most a megfontoltság lesz a legfontosabb a jó döntés érdekében!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Álmosan kezdődik a hét, azonban egy váratlan fordulat felráz majd. Lehet, hogy új ember lép az életedbe, de az is lehet, hogy új megoldandó feladatot kapsz. Munkában és párkapcsolatban most egyaránt a stabilitást keresed. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Párod új vágyakat fogalmazhat meg, és most jobb, ha figyelembe veszed, mit szeretne. Életed többi területén is rugalmasságra lesz szükség, ugyanis lehet, hogy el kell majd térned a megszokott rutintól. Ha szingli vagy, most egy barátod környékezhet meg. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Munkahelyeden feszültség lehet, de neked most sikerül kimaradnod belőle. Kedvez a hét családi programoknak, ezért szakítsatok időt egy közös vasárnapi ebédre. Ha van párod, most a szokásosnál is törődőbb lesz, ha pedig szingli vagy, egy új társaságba kerülhetsz bele. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Váratlan kiadás jöhet, de szerencsére simán fedezed majd. Párkapcsolatokban most nagy szükség lesz a minőségi időre, mert az utóbbi időben nagy volt a hajtás. Munkahelyeden dicséretben részesülsz majd, ami nagy motivációt ad a hétre. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Nagy lendülettel veted bele magadat a hétbe. Jobb azonban, ha beosztod az energiát, ha hétvégére nem szeretnél megbetegedni. Munkahelyeden új bizalmasra találsz. Párkapcsolatban utazást tervezhettek, ha pedig szingli vagy, új hobbit találhatsz. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Bosszúság érhet a héten, de most simán veszed majd az akadályokat. Munkahelyeden választás elé kerülhetsz. Lehet, hogy az új lehetőség anyagilag jobb, de kérdezd meg magadtól, valóban ezt akarod-e. Párkapcsolatokban most új dolgot tudhattok meg egymásról. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Sok csodálód akad a héten. Ez lehet a munkahelyen, vagy akár a szerelmi életedben is. Ha párkapcsolatban vagy, most legyél türelmes a másikkal, hiszen nehéz időszakon mehet keresztül. Ha szingli vagy, új ember léphet az életedbe. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ha gyermekeid vannak, most igazán önfeledt napokban lehet részetek. Karrierben egy új projektet vállalhatsz be, de gondold át, van-e kapacitásod rá. Párkapcsolatodban most nyugodtan kezelitek majd a nézeteltéréseket, ha pedig szingli vagy, most két jelentkező között vacilálhatsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nosztalgikus hangulatba kerülsz a héten, lehet, hogy egy régi fotót találtál meg, vagy meghallgattad egy régi kedvenc számodat. Kedvez a hét a vásárlásnak, most sikerül egy-két igazán jó akciót elcsípned. Párod dicsérete feldobja majd a hetedet, ha pedig szingli vagy, szintén sikerül begyűjtened pár bókot. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Új tudást sajátíthatsz el a héten. Ez lehet egy új munkahelyen, vagy akár edzés közben. A héten szakíts időt barátaidra, mert most nagy szükségük van rád. Párod stresszes lehet a munka miatt, ezért ülj le vele, és tudasd vele, hogy támogatod. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy idősebb hozzátartozód szívességet kérhet tőled, most ne legyél rest segíteni. Munkahelyeden kollégáiddal programot szervezhettek, ami most nagyon jól sikerülhet. Párkapcsolatokban közös szórakozást találhattok, ha pedig szingli vagy, a barátnőkkel minőségi időt tölthettek el. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Érzelmi hullámvasút lesz a hét, de rajtad múlik, mit hozol ki belőle a végén. Karrieredben pozitív fejlemények jönnek, ami több felelősséggel is jár majd. Párkapcsolatokban sikerül kompromisszumokat hozni, ha pedig egyedülálló vagy, most tartalmas lehet az énidő. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Címlapkép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük